Αυτή τη σειρά βλέπουν οι Έλληνες σήμερα στο Netflix – Εκτός δεκάδας το Maestro

Άλλαξε και πάλι η δεκάδα της υπηρεσίας
28 Φεβρουαρίου 2023 08:48
Αυτή τη σειρά βλέπουν οι Έλληνες σήμερα στο Netflix – Εκτός δεκάδας το Maestro

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και μία νέα σειρά βρίσκεται τώρα στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το The Law According to Lidia Poet (Ο νόμος της Λιντία Πόετ) που ήταν στην κορυφή του Top 10 των trendings βρίσκεται πλέον στην 4η θέση και τώρα, ένα άλλο σόου έχει πάρει τη θέση του.

Ο λόγος γίνεται για το Outer Banks και την 3η σεζόν του, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες και πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην κορυφή του Top 10. Όπως όλα δείχνουν, αυτό το σόου έχει "κλέψει" την καρδιά των Ελλήνων και η πεντάδα πλέον έχει διαμορφωθεί αλλιώς. Πιο συγκεκριμένα, στη 2η θέση βρίσκεται το Triptych, στην 3η θέση το Formula 1: Drive to Survive, στην 4η θέση το The Law According to Lidia Poet, ενώ 5ο έχουμε το The Walking Dead.

Η δεκάδα κλείνει με τα Wednesday, Physical: 100, Murdaugh Murders: A Southern Scandal, You και Red Nose. Όπως καταλάβατε, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που βρισκόταν για πάρα πολλές εβδομάδες στις πρώτες θέσεις, βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός δεκάδας.

Λίγα λόγια για την 3η σεζόν του Outer Banks:

Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες.

Η επίσημη σύνοψη

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Netflix: Μάθαμε πότε επιστρέφει η σειρά Outer Banks για 3η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Πρωταγωνιστούν οι Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.