Squid Game 2η Σεζόν: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και πότε θα κυκλοφορήσει

Ο Παίκτης 456 θα επιστρέψει για να εκδικηθεί
15 Φεβρουαρίου 2023 23:42
Squid Game 2η Σεζόν: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και πότε θα κυκλοφορήσει

Ο νέος γύρος του Squid Game θα είναι πιο θανατηφόρος και απαιτεί παραπάνω χρόνο για να γυριστεί, αλλά έχουμε μερικά νέα από τον σταρ της σειράς, Seong Gi-hun ή Παίκτης 456 ή κατά κόσμον γνωστός ως Lee Jung-jae

Για τη 2η σεζόν του Squid Game, ο βραβευμένος με Emmy, Jung-jae αποκάλυψε ότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και θα χρειαστεί λίγο παραπάνω καιρός για να ολοκληρωθούν, μιας και όπως κάθε σωστό sequel, πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. 

"To Squid Game 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στο καλοκαίρι και θα διαρκέσουν περίπου 10 μήνες. Δουλεύαμε στην 1η σεζόν για περίπου 10 μήνες και πάλι, αλλά τότε ήταν με τις καθυστερήσεις που είχαν προκληθεί λόγω του COVID-19. Βλέπω όμως ότι η 2η σεζόν θα είναι μεγαλύτερη σε κλίμακα και ίσως να πάρει λίγο παραπάνω καιρός για να ολοκληρωθούν." είπε χαρακτηριστικά. 

Εφόσον τα γυρίσματα του ολοκληρωθούν σε αυτό το πλαίσιο, τότε συνάδει με το ότι το Squid Game 2 θα βγει στο Netflix εντός του 2024, όπως είχε υποσχεθεί σε παλιότερη συνέντευξή του ο δημιουργός, Hwang Dong-hyuk

Όταν θα ξαναδούμε τον Gi-hun όμως θα είναι διψασμένος για εκδίκηση, κάτι που θα είναι ένα από τα κεντρικά θέματα του 2ου κύκλου. Όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά: 

"Είναι μάλλον ασφαλές να το υποθέσουμε αυτό. Όπως όλοι είδαμε στο τέλος της 1ης σεζόν, η κύρια υπόθεση της 2ης σεζόν θα είναι η εκδίκηση, και η βασική φιγούρα που ήλεγχε τις λειτουργίες των παιχνιδιών στην 1η σεζόν ήταν ο Lee Byung-hun, οπότε φαίνεται ότι οι δυο μας θα είμαστε τα κεντρικά πρόσωπα αυτής της επόμενης ιστορίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Lee Byung-hun sunbae. Λοιπόν, δουλέψαμε σε ένα δράμα με τίτλο "White Nights 3.98" παλιότερα, αλλά δεν κάναμε κοινές σκηνές".

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός οι fans του Squid Game θα δουν νέες διαστάσεις του Gi-hun και πιθανότατα μια πιο κακή...dark side στροφή του. O Jung-jae εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στο σημείο όπου ανέφερε πως "θα υποδυθεί την πιο σκοτεινή πλευρά του Gi-hun", κάτι που αφήνει υπόνοιες πως θα είναι διψασμένος να εκδικηθεί για όσα του συνέβησαν στην 1η σεζόν.

O Jung-jae αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο The Acolyte τη νέα σειρά του Star Wars στο Disney Plus, η οποία γυρίζεται αυτόν τον καιρό. 

"Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα εντός του 2023 και θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά." είπε χαρακτηριστικά ο Hwang Dong-hyuk σε παλιότερη συνέντευξή του, επιβεβαιώνοντας πως η 2η σεζόν του Squid Game θα κυκλοφορήσει το 2024

Ο Dong-hyuk κιόλας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα να συμμετέχουν μελλοντικά -σε μια 3η σεζόν, κάνοντας μάλιστα κάλεσμα στον Leonardo DiCaprio που έχει δηλώσει fan του σόου.