Νεαρός κάνει εντατικά μαθήματα στη γιαγιά του για να μπαίνει στο Netflix και γίνεται viral  

Σε ένα βίντεο που μετράει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές

Νεαρός κάνει εντατικά μαθήματα στη γιαγιά του για να μπαίνει στο Netflix και γίνεται viral

Σίγουρα θα έχετε ταυτιστεί κάποιοι και κάποιες από εσάς που έχετε μια παραπάνω γνώση με τα της τεχνολογίας και οι συγγενείς σας στρέφονται συνεχώς σας εσάς για να τους λύσετε τα προβλήματα. 

Συνήθως είναι πολύ απλά για εσάς αλλά τρομερά πολύπλοκα για αυτούς, σε σημείο που θα έχετε φτάσει να κάνετε...ταχύρρυθμα μαθήματα. 

Τώρα στην περίπτωση του νεαρού Will Donayre Hart το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Βλέπετε η γιαγιά του ήθελε να μάθει να μπαίνει στις streaming υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+, μιας και αγόρασαν μια νέα τηλεόραση. 

Το...tutorial του νεαρού προς τη γιαγιά του πήγε σε άλλο επίπεδο καθώς έκατσε σαν δάσκαλος μπροστά από την τηλεόραση για να της δείξει βήμα-βήμα πως να μπαίνει στο Netflix. 

"Όλα αυτά τα τετραγωνάκια που βλέπεις είναι ξεχωριστές εφαρμογές το καθένα. Το Hulu έχει το δικό του app, το Prime Video, και η Disney το ίδιο. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αλλά είναι όλα εφαρμογές." ακούγεται να της λέει. 

Της λέει ότι έχουν συνδρομή σε Prime Video και Netflix και της λέει να πάει στο εικονίδιό του. Η γιαγιά του με το χειριστήριο ανά χείρας, πηγαίνει σιγά σιγά προς το σωστό εικονίδιο για να καταλάβει ποιο πρέπει να πατήσει. "Βλέπεις αυτό το τετράγωνο εδώ; Αυτό είναι που ελέγχεις. - Οπότε αυτό πρέπει να πατήσω για το Netflix;" αναρωτιέται η γαγιά. 

"Πήγαινε κάτω-κάτω και πάτα το! Ορίστε!" λέει ο εγγονός της "Κλικάρω εδώ;" ρωτάει η γιαγιά, "Μάλιστα κυρία" της απαντά. Αφότου καταφέρνει να μπει η γιαγιά του πανηγυρίζει, σε μια στιγμή που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει με συγγενείς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. 

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο TikTok: 

@willdonayrehart

Hung Grandmas ❤️New 75in TCL Smart Tv , Got Comcast internet Installed & Teaching Her How To Use Netflix.

♬ original sound - Will Donayre Hart

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο στο TikTok έχει γίνει τρομερά viral με πάνω από 5.5 εκατομμύρια προβολές, ενώ και στο Twitter έχει σημειώσει πάνω από 5.8 εκατομμύρια προβολές

Ροη ειδησεων