Percy Jackson and the Olympians: Βρέθηκε ο Δίας και ο Ποσειδώνας για τη σειρά του Disney+

Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα παίξουν στη σειρά
27 Ιανουαρίου 2023 00:39
Percy Jackson and the Olympians: Βρέθηκε ο Δίας και ο Ποσειδώνας για τη σειρά του Disney+

Το Percy Jackson and the Olympians του Disney Plus μόλις βρήκε τον Δία και τον Ποσειδώνα του, καθώς όπως μαθαίνουμε από το Variety, το cast της σειράς μόλις μεγάλωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lance Reddick των John Wick και Resident Evil (σειρά Netflix) θα υποδυθεί τον Δία στη σειρά του Percy Jackson. Από την άλλη, ο Toby Stephens του Die Another Day θα παίξει τον Ποσειδώνα και θα βρίσκεται πλάι στον Walker Scobell ως Percy, στον Aryan Simhadri ως Grover και στην Leah Sava Jeffries ως Annabeth.

Στο σόου θα παίξουν επίσης και οι Virginia Kull, Glynn Turman, Jason Mantzoukas, Megan Mullally and Timm Sharp as well as Dior Goodjohn, Olivea Morton, Charlie Bushnell, Adam Copeland, Suzanne Cryer, Jessica Parker Kennedy, Lin-Manuel Miranda, Timothy Omundsen και Jay Duplass.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το franchise, η σειρά θα ακολουθεί το σενάριο των βιβλίων, όπου ένα 12χρονο αγόρι μαθαίνει πως είναι ημίθεος. Μόλις αρχίζει να συνηθίζει τη νέα του ταυτότητα και τις υπερφυσικές δυνάμεις του, ο θεός του Ολύμπου, Δίας, τον κατηγορεί πως έκλεψε την αστραπή του και ξεκινάει μια περιπέτεια με σκοπό να την βρει και να επαναφέρει την τάξη στον Όλυμπο.

Για την ιστορία, πριν αρκετά χρόνια κυκλοφόρησε πρώτη ταινία που είναι βασισμένη στην εν λόγω νουβέλα, με ονομασία Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, από τον σκηνοθέτη Chris Columbus, ενώ έφτασε και το sequel αργότερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το Percy Jackson and the Olympians. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: