The Penguin: Η σειρά του Colin Farrell παίζει σημαντικό ρόλο για το The Batman 2

Νέες πληροφορίες
13 Ιανουαρίου 2023 19:47
The Penguin: Η σειρά του Colin Farrell παίζει σημαντικό ρόλο για το The Batman 2

Τι κι αν ακόμη δε γνωρίζουμε τα πλάνα του James Gunn και του Peter Safran για τη νέα εποχή της DC, όπως φαίνεται, το σύμπαν του Batman που ξεκίνησε πέρυσι από τον Matt Reeves, συνεχίζεται κανονικά. Και αυτό γιατί ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το The Penguin του HBO Max.

Ο Matt Reeves, ο οποίος θα βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς, μίλησε στο Collider και είπε ότι το σόου με τον Colin Farrell θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στη χρονιά και πιο συγκεκριμένα, σύντομα.

Πολύ πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του The Penguin με τον Colin. Αυτό θα είναι πολύ συναρπαστικό.

Penguin: Η spinoff σειρά του The Batman με τον Colin Farrell δε θα είναι prequel

Επιπροσθέτως, το Reeves τόνισε ότι η σειρά θα συνδέεται άμεσα με το The Batman 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το sequel με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ο τρόπος που θα κάνουμε το The Penguin και πως αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια (του The Batman), αλλά και πώς θα είναι αυτή η συνέχεια.

Όπως καταλάβατε, η σειρά θα χτίσει ουσιαστικά τα θεμέλια για το sequel του The Batman και θα δώσει φως σε αυτό το ολοκαίνουργιο “BatVerse” της DC που επιμελείται ο Mat Reeves.

Ως εκτελεστικοί παραγωγοί στο project βρίσκουμε τους Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, και Lauren LeFranc (Agents of Shield).