Trailer για τη νέα σεζόν του Doctor Who με τον αγαπημένο όλων David Tennant (trailer)

Η μεγάλη επιστροφή θα γίνει μέσα στο 2023
26 Δεκεμβρίου 2022 14:55
Trailer για τη νέα σεζόν του Doctor Who με τον αγαπημένο όλων David Tennant (trailer)

Το BBC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από τη νέα φάση του Doctor Who με πρωταγωνιστές τους David Tennant και Catherine Tate. Τα σπέσιαλ επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο 2023 και το πρώτο βίντεο μάς δίνει μια μικρή ματιά από τις νέες περιπέτειες του θρυλικού χαρακτήρα.

Τα πρώτα πλάνα ξεκινούν και ακούμε την Tate να λέει «μερικές φορές σκέφτομαι ότι κάτι λείπει, σαν να είχα κάτι υπέροχο και να έχει εξαφανιστεί» αφήνοντας έτσι με ένα χαμόγελο τους fans της σειράς, μιας και ξέρουν πολύ καλά που πάει αυτή η φράση.

Ο David Tennant είναι από τους πιο λατρεμένους Doctors και επιστρέφει και πάλι μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα εμφανιστεί για 3 επεισόδια, προτού αναλάβει ο 15ος Doctor, ο Ncuti Gatwa.

Επικεφαλής και showrunner της νέας φάσης του Doctor Who είναι ο Russell T. Davies, που είχε αναλάβει με επιτυχία την αναβίωση της το 2005. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τα νέα επεισόδια θα παίξουν και μέσα από το ελληνικό Disney Plus. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε τις νέες εικόνες του Doctor Who:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο επόμενος Doctor Who είναι ο Ncuti Gatwa, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Sex Education” του Netflix. Περισσότερο για εκείνον μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η θρυλική σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στο 2023, ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Πάρτε μια γεύση από τη νέα σεζόν μέσα από τον player που ακολουθεί.