Το Netflix θα φέρει βίντεο γυμναστικής χωρίς εξοπλισμό σε συνεργασία με τη Nike

Για να χάσετε τα κιλά των γιορτών
22 Δεκεμβρίου 2022 08:39
Το Netflix θα φέρει βίντεο γυμναστικής χωρίς εξοπλισμό σε συνεργασία με τη Nike

Το Netflix φαίνεται πως σκέφτεται τους συνδρομητές του και έτσι λίγο πριν αρχίσουν τα New Year's Resolutions θα προσθέσει στον κατάλογό του βίντεο γυμναστικής που θα μπορούν να ακολουθήσουν ταυτόχρονα οι θεατές χωρίς να διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό.

Αναλυτικότερα, η πασίγνωστη υπηρεσία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Nike, στο πλαίσιο της οποίας θα έρθουν στο Netflix πάνω από 30 ώρες προπονητικών προγραμμάτων που μέχρι πρότινος υπήρχαν αποκλειστικά στην Nike Training Club εφαρμογή για το iOS και το Android. Τα βίντεο γυμναστικής θα είναι διαθέσιμα σε 10 διαφορετικές γλώσσες και θα κυκλοφορήσουν σε δύο κύματα.

Η πρώτη συλλογή θα έρθει στις 30 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά προγράμματα από κορυφαίους γυμναστές της Nike, με συνολικά 46 επεισόδια. Αυτά θα είναι τα εξής:

  • Kickstart Fitness with the Basics (13 επεισόδια)
  • Two Weeks to a Stronger Core (7 επεισόδια)
  • Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 επεισόδια)
  • HIT & Strength with Tara (14 επεισόδια)
  • Feel-Good Fitness (6 επεισόδια)

Κάποια στιγμή μέσα στο 2023 το Netflix θα εμπλουτιστεί και με το δεύτερο κύμα των προπονητικών βίντεο.

Για την ιστορία, το Nike Training Club υπάρχει από το 2009 και ήταν ένα από τα πρώτα mobile apps που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Η εφαρμογή ζητά από τους χρήστες να εισάγουν διάφορες πληροφορίες για τους στόχους τους και προσφέρει και προσποιημένα warmups, συμβουλές και motivation, πέρα από την πλούσια συλλογή των προπονητικών βίντεο.

Βέβαια, το κακό είναι πως για να βάλει κάποιος τα βίντεο στην τηλεόρασή του για να τα ακολουθεί πιο εύκολα, πρέπει να συνδέσει το κινητό του με Wireless Display ή ειδικό καλώδιο, κάτι που δεν ακούγεται και τόσο εύκολο για το μέσο χρήστη. Πλέον, το Netflix θα το αλλάξει αυτό, ακριβώς στην κατάλληλα στιγμή για να καούνε οι θερμίδες των γιορτών!

Tags: