Velma: Η spin-off σειρά του Scooby Doo που είναι “για μεγάλους” απέκτησε ημερομηνία

Έρχεται σύντομα στο HBO Max
21 Δεκεμβρίου 2022 11:40
Velma: Η spin-off σειρά του Scooby Doo που είναι “για μεγάλους” απέκτησε ημερομηνία

Το HBO Max αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η νέα animated σειρά του που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Scooby Doo. Ο λόγος γίνεται για το “Velma”, το σόου για “μεγάλους” που επικεντρώνεται στην Velma Dinkley που την υποδύεται η Mindy Kaling.

Έτσι, μάθαμε, ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 12 Ιανουαρίου και θα κυκλοφορούν δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα. Η 1η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Το Velma είναι μία κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που αφηγείται την origin ιστορία της Velma Dinkley, του αφανούς και ανεκτίμητου εγκεφάλου του Scooby-Doo gang! Αυτή η πρωτότυπη και χιουμοριστική ιστορία θα αποκαλύψει το περίπλοκο και πολύχρωμο παρελθόν ενός από τους πιο αγαπημένους «mystery lovers» της Αμερικής.

Το cast αποτελείται από τους Mindy Kaling ως Velma, Glenn Howerton ως Fred, Sam Richardson ως Shaggy, Constance Wu ως Daphne, Jane Lynch, Wanda Sykes, Weird Al Yankovic, Debby Ryan, Karl-Anthony Towns, Russell Peters, Melissa Fumero, Stephen Root, Gary Cole, Ken Leung, Cherry Jones, Frank Welker, Fortune Feimster, Yvonne Orji, Sarayu Blue, Nicole Byer, Ming-Na Wen, Shay Mitchell και Kulap Vilaysack.

Οι πληροφορίες για την πλοκή που θα πάρει η σειρά είναι ελάχιστες, όμως, ξέρουμε ότι δε θα είναι για παιδιά, μιας και θα έχει αρκετό “gore”.

Το Velma θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 12 Ιανουαρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: