The Midnight Club: Μπορεί να κόπηκε η σειρά του Netflix αλλά μάθαμε τί θα γινόταν στη 2η σεζόν

Αρκετά δυσαρεστημένος ο Mike Flanagan από το κόψιμο της σειράς
04 Δεκεμβρίου 2022 18:36
The Midnight Club: Μπορεί να κόπηκε η σειρά του Netflix αλλά μάθαμε τί θα γινόταν στη 2η σεζόν

Πριν από λίγες μέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το Netflix έκοψε πρόωρα μία ολοκαίνουργια και αρκετά δημοφιλή horror σειρά του. Ο λόγος γίνεται για το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) δια χειρός Mike Flanagan.

Ο Flanagan δήλωσε αρκετά απογοητευμένος από αυτή την απόφαση και μέσα από το tumblr ανέβασε ένα κείμενο με όλα αυτά που θα γινόντουσαν στη 2η σεζόν. Έτσι, αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς θα συνέχιζε η σειρά, μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο πατώντας εδώ.

Είμαι πολύ απογοητευμένος που το Netflix αποφάσισε να μη συνεχίσει με τη 2η σεζόν του The Midnight Club, αλλά όπως υποσχέθηκα, εδώ είναι οι απαντήσεις για τα άλυτα μυστήρια της 1η σεζόν, μαζί με τα σχέδιά μας για τον 2ο κύκλο.

Το Midnight Club είχε κάνει ντεμπούτο στις 7 Οκτωβρίου έχοντας λάβει θετικές εντυπώσεις από κοινό και κριτικούς. Οι λόγοι γύρω από την ακύρωσή του λέγεται πως είναι εν τέλει τα νούμερα προβολής που έκανε, τα οποία δεν ήταν τα αναμενόμενα παρά το ότι παρέμεινε για τρεις εβδομάδες στο Top 10 του Netflix.

Βέβαια, μια σειρά του Netflix το να ξεκινάει από την 4η θέση των charts του Top 10 δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση, ενώ μετά αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό από σειρές που κυριολεκτικά έσπασαν ρεκόρ προβολών όπως το "Dahmer" και το "The Watcher", μαζί με τα "Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities" και "Big Mouth" μεταξύ άλλων.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Mike Flanagan με το Netflix έχει ολοκληρωθεί και πλέον, ο διάσημος δημιουργός φεύγει από την υπηρεσία και αναμένεται να ξεκινήσει μία καινούργια με την Amazon. Σχετικά με αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

Ωστόσο, ο Flanagan έχει να παραδώσει μια ακόμη τελευταία σειρά για λογαριασμό του Netflix, το "The Fall of the House of Usher" που θα αποτελέσει μια μοντέρνα διασκευή της ομώνυμης ιστορίας του Edgar Allan Poe.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η "Λέσχη του Μεσονυχτίου" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη "Λέσχη του Μεσονυχτίου", μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" και "Midnight Mass".

Το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) είναι διαθέσιμο στο Netflix.