1899: Πόσες γλώσσες ακούγονται να μιλούν οι πρωταγωνιστές του;

Μια ασυνήθιστη επιλογή για τη σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει απορίες σε όσους τη βλέπουν
23 Νοεμβρίου 2022 23:55
1899: Πόσες γλώσσες ακούγονται να μιλούν οι πρωταγωνιστές του;

Συνεχίζει να σαρώνει η σειρά "1899" στο Netflix από τους δημιουργούς του "DARK", Baran Bo Odar και Jantje Friese, αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία εντός της που προκαλούν απορίες -πέραν της κλιμακούμενα ανατρεπτικής πλοκής της. 

Ένα από τα στοιχεία αφορά τις γλώσσες που μιλάνε οι πρωταγωνιστές, καθώς αποτελείται από ένα διεθνές καστ ηθοποιών από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Επομένως πόσες γλώσσες ακούγονται στο 1899; Το Netflix με ένα post του Twitter επιβεβαίωσε ότι όσοι το δούν θα κάνουν...μαθήματα ξένων γλωσσών σε: Καντονέζικα, Ισπανικά, Δανέζικα, Πολωνικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά. 

Οι δημιουργοί επέλεξαν συνειδητά να μιλούν οι χαρακτήρες ο καθένας με τη μητρική του γλώσσα για να ενισχύεται το διεθνές και πολυπολιτισμικό στοιχείο της. 

Το cast με τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα:

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Τις εντυπώσεις μας από το "1899", που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Tags: