Το συγκινητικό βίντεο του YouTube: Ετοίμασε επίσημο αφιέρωμα στον Technoblade

Technoblade Never Dies
30 Οκτωβρίου 2022 11:04
Το συγκινητικό βίντεο του YouTube: Ετοίμασε επίσημο αφιέρωμα στον Technoblade

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο εξαιρετικά δημοφιλής YouTuber Technoblade έφυγε από το ζωή σε ηλικία 23 ετών. Ο γνωστός κατά κόσμον ως ‘Alex’ διατηρούσε ένα από τα μεγαλύτερα Minecraft κανάλια στην πλατφόρμα και είχε αποκαλύψει πέρυσι τον Αύγουστο πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τότε είχε τονίσει πως το δεξί του χέρι είχε αρχίσει να πονά τον Ιούλιο. Αρχικά πίστευε ότι αυτό οφειλόταν στο σύνδρομο επαναλαμβανόμενης καταπόνησης (RSI), αλλά τελικά πήγε σε έναν γιατρό στις αρχές του Αυγούστου και διαγνώστηκε με σάρκωμα, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου που αναπτύσσεται στους συνδετικούς ιστούς του σώματος.

Περίπου ένα χρόνο μετά και έπειτα από χημειοθεραπείες, ο Technoblade τελικά έχασε τη μάχη. Το τελευταίο του συγκινητικό βίντεο ανέβηκε την 1η Ιουλίου, μετρώντας πάνω από 85 εκατομμύρια προβολές.

Τώρα, το ίδιο το YouTube αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Alex, αναρτώντας ένα επίσημο βίντεο-αφιέρωμα. Αφορμή ήταν η επέτειος εννέα χρόνων από τη δημιουργία του καναλιού του Technoblade. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, ως τίτλο τη viral φράση ‘Technoblade Never Dies’, το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες. Μέσα από αυτό μπορείτε να δείτε όσα είχαν να πούνε άλλοι δημιουργοί περιεχομένου για τον Alex και τα όσα προσέφερε στην πλατφόρμα, ενώ μπορείτε να μάθετε και περισσότερα για την ιστορία του καναλιού του από το 2013 μέχρι το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως το YouTube ξεκίνησε ταυτόχρονα και έναν έρανο, συγκεντρώνοντας χρήματα για το Sarcoma Foundation of America.

Tags: