Αυτό είναι το νέο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να φιλοξενήσει 7.600 επισκέπτες!
22 Οκτωβρίου 2022 21:31
Αυτό είναι το νέο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η Royal Caribbean μόλις αποκάλυψε το ‘Icon of the Seas’, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου και πραγματικά μοιάζει με ένα πλωτό θαύμα μηχανικής.

Περνώντας στα άκρως εντυπωσιακά στατιστικά του, το κρουαζιερόπλοιο φτάνει το εντυπωσιακό μήκος των 365 μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7.600 επισκέπτες, έχοντας 2.805 καμπίνες. Το πλοίο απαρτίζεται από 20 καταστρώματα και η κατασκευή του αναμενόμενα είναι υπόθεση χρόνων, έχοντας ξεκινήσει από το 2021. Το εντυπωσιακό είναι πως το κρουαζιερόπλοιο είναι τόσο μεγάλο που χωρίζεται σε διαφορετικές γειτονιές!

Συγκεκριμένα, το Icon of the Seas είναι χωρισμένο σε 8 διαφορετικές γειτονιές, με την κάθε μια να προορίζεται για διαφορετικές ανάγκες. Συνολικά, διαθέτει επτά πισίνες, τρεις από τις οποίες βρίσκονται στο 'Chill Island', το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα "κομμάτι του παραδείσου" που εκτείνεται σε τρία καταστρώματα. Μάλιστα, ένα από τα καταστρώματα περιλαμβάνει τη Royal Bay Pool, τη μεγαλύτερη πισίνα που έχει υπάρξει ποτέ στην θάλασσα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Royal Caribbean.

Το Icon of the Seas αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι το 2024 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ήδη κράτηση για ένα ταξίδι από το Μαϊάμι μέχρι την Καραϊβική. Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να θαυμάσετε το οπτικοακουστικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Tags: