AMD Ryzen 7000: Υπάρχει πλέον αξεσουάρ για να μην μπει πάστα στις εγκοπές τους!

Και κάπως έτσι οι αγχώδεις PC Builders μπορούν να ηρεμήσουν
06 Οκτωβρίου 2022 15:44
AMD Ryzen 7000: Υπάρχει πλέον αξεσουάρ για να μην μπει πάστα στις εγκοπές τους!

Οι έμπειροι PC Hardware enthusiasts σίγουρα γνωρίζουν τον πόνο που συνοδεύεται με το να πέσει κατα λάθος thermal paste κάπου που δεν πρέπει. Αναμενόμενα, λοιπόν, όταν οι Ryzen 7000 επεξεργαστές πρωτοπαρουσιάστηκαν, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί αν η πάστα δε μείνει πάνω στην επιφάνεια του μεταλλικού περιβλήματος και κυλίσει στις περίεργες εγκοπές των νέων CPUs της AMD, σε περίπτωση που για παράδειγμα μπει περισσότερο paste απ’ όσο χρειαζόταν.

Η γνωστή στο χώρο Noctua έχει τη λύση, για να μη χρειαστεί να μάθετε ποτέ τι θα συμβεί στην παραπάνω περίπτωση. Γνωρίστε το NA-TPG1 thermal paste guard, για τους επεξεργαστές της AM5 πλατφόρμας. Όπως ακριβώς προδίδει και το όνομά του, πρόκειται για ένα ειδικό αξεσουάρ που αποτρέπει το thermal paste από το να πέσει στην τριγύρω περιοχή.

Το NA-TPG1 είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση, αφού ο κάτοχος του επεξεργαστή απλά το τοποθετεί και η εταιρία ισχυρίζεται ότι η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής, αφού είναι κατασκευασμένο από polycarbonate που αντέχει σε τρομερά υψηλές θερμοκρασίες.

Μιλώντας σχετικά με το προϊόν, ο CEO της Noctua, Roland Mossig, ανέφερε:

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νέοι επεξεργαστές Ryzen 7000 της AMD έχουν φανταστικές επιδόσεις, διαπιστώσαμε ότι οι εγκοπές στο πλάι του heat-spreader τείνουν να προσελκύουν thermal paste που ενδεχομένως να είναι δύσκολο να καθαριστεί. Εδώ είναι, λοιπόν, που αναλαμβάνει δράση το νέο thermal paste guard μας: είναι ένα απλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για να διατηρείτε τη νέα σας CPU της Ryzen 7000 σειράς όμορφη και καθαρή.

Το NA-TPG1 θα είναι διαθέσιμο μόνο του, καθώς και σε πακέτο με ειδικά καθαριστικά πανάκια για thermal paste. Η τιμή του θα ξεκινά από τα €7.90.

Tags: