Elon Musk: Το έχει ρίξει στη γυμναστική εξαιτίας των viral φωτογραφιών από τη Μύκονο

Η δύναμη των memes…
03 Οκτωβρίου 2022 11:17
Elon Musk: Το έχει ρίξει στη γυμναστική εξαιτίας των viral φωτογραφιών από τη Μύκονο

Το όνομα του Elon Musk παραμένει στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων εδώ και μήνες, ειδικότερα από τη στιγμή που ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είχε ξεκινήσει μια απόπειρα εξαγοράς του πασίγνωστου social media Twitter, η οποία εν τέλει δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη. Ωστόσο, ίσως η πιο viral στιγμή του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη φέτος ήταν όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, φέτος τον Ιούλιο ο επικεφαλής της Tesla είχε βρεθεί στη Μύκονο, οπού ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πάνω σε ένα γιοτ χωρίς μπλούζα. Οι εικόνες έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με άλλους να στέκονται στο πόσο λευκή είναι η επιδερμίδα του Musk και άλλους να ξεκινούν τα memes, παρομοιάζοντάς τον με...σκύλο.

Τότε ο Musk είχε αντιδράσει, λέγοντας:

Είναι καλό κίνητρο για να γυμναστώ, να τρώω πιο υγιεινά και ίσως να βγάζω την μπλούζα μου έξω πάνω από μια φορά το χρόνο.

Όπως φαίνεται, τα memes ήταν όντως το κίνητρο που χρειαζόταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος τελευταία έχει αρχίζει να συζητά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις διατροφικές και αθλητικές του συνήθειες.

Συγκεκριμένα, μετά την χθεσινή του ανάρτηση σχετικά με τη διατροφή του, ο Musk απάντησε τώρα σε ένα νέο tweet, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τις περίφημες φωτογραφίες από τη Μύκονο. Όταν, λοιπόν, ένας χρήστης της πλατφόρμας τον ρώτησε πως τα πηγαίνει με τη γυμναστική, ο μεγιστάνας ανέφερε:

Οι ντροπιαστικές φωτογραφίες με το λάστιχο αποτέλεσαν σημαντικό κίνητρο για να είμαι ειλικρινής.

Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω:

Μάλιστα, η όλη συζήτηση ξεκίνησε κάτω από ένα άλλο σχετικό tweet του Musk, για την αίσθηση μετά από ένα απαιτητικό ‘Arm Day’ στο γυμναστήριο. Και η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.