Το Facebook ανακοίνωσε πότε θα μας δείξει το μέλλον του metaverse

Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Connect Conference
07 Σεπτεμβρίου 2022 18:07
Το Facebook ανακοίνωσε πότε θα μας δείξει το μέλλον του metaverse

Ο ένας μετά τον άλλο, οι τεχνολογικοί κολοσσοί ανακοινώνουν τα events τους. Συγκεκριμένα, μετά το Far Out event της Apple που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, σειρά παίρνει η Google με το #MadeByGoogle σόου της για τα Pixel 7 και τώρα στο πρόγραμμα αυτό έρχεται να προστεθεί και η Meta.

Αναλυτικότερα, η εταιρία του Facebook αποκάλυψε πως το επόμενο Meta Connect της θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Oculus blog, η Meta θα παρουσιάσει την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι μηχανικοί και οι προγραμματιστές της όσον αφορά το metaverse, δείχνοντας τι πρόκειται να έρθει στο άμεσο, αλλά και στο μακρινό μέλλον.

Για την ιστορία, στο περσινό Connect η Meta είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά την περίφημη αλλαγή ονόματός της. Οι φετινές ανακοινώσεις σίγουρα δε θα είναι τέτοιου βεληνεκούς, αλλά και πάλι η εταιρία δεσμεύτηκε να παρουσιάσει το μέλλον της metaverse εφαρμογής Horizon Worlds, ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα αποκαλύψει και το νέο της high-end VR headset, το λεγόμενο “Project Cambria”.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανακοίνωση του σόου, ο Mark Zuckerberg ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φαίνεται να φορά ένα άγνωστο VR Headset. Αυτό είναι μάλλον το “Project Cambria” που θα δούμε επιτέλους τον επόμενο μήνα.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις του Meta μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.