iPhone 14: Παρακολουθήστε ζωντανά το Far Out event της Apple

Λίγες ώρες έμειναν
07 Σεπτεμβρίου 2022 11:29
iPhone 14: Παρακολουθήστε ζωντανά το Far Out event της Apple

Λίγες ώρες έμειναν πριν από τη μεγάλη παρουσίαση της Apple, με το ειδικό event ονόματι Far Out να λαμβάνει χώρα απόψε το βράδυ.

Φέτος δε θα δούμε μάλλον το iPhone 14 Mini, καθώς η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Τα Pro μοντέλα αναμένονται με always-on οθόνη στις οποίες θα μπορούν να προστεθούν τα widgets που είδαμε στο iOS 16.

Αναφορές που έχουν αναστατώσει όμως τους χρήστες, υποστηρίζουν πως μόνο τα Pro μοντέλα θα διαθέτουν το νέο A16 Bionic chip της Apple, ενώ τα απλά iPhone 14 θα διαθέτουν τον περσινό A15, σε μία προσπάθεια της Apple να κρατήσει χαμηλά το κόστος, αλλά και ως μέτρο για σταθερή παραγωγή iPhone αφού τα chips περνούν ακόμα την κρίση των προμηθευτών.

Το event της Apple θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και το livestream θα είναι διαθέσιμο στο Apple.com, στο YouTube κανάλι της Apple και στην εφαρμογή Apple TV.

Τι να περιμένουμε από το Far Out event της Apple; 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρουσίαση της εταιρίας τα τελευταία χρόνια -με τόσα που ακούγονται- και εσείς, εκτός από τα iPhone 14, θα πρέπει να περιμένετε την ημερομηνία διαθεσιμότητας των iOS 16 και των υπόλοιπων λειτουργικών της, καθώς και τα νέα Apple Watch. Επίσης, ακούγεται ότι θα δούμε τα AirPods Pro 2, το 10ης γενιάς iPad και άλλα.

Παρακάτω θα βρείτε ενσωματωμένο το livestream της Apple, από όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να αφήνετε τα σχόλιά σας στο άρθρο.