Google: Κλείδωσε η ημερομηνία του νέου hardware event της για το Pixel 7

Και η ανακοίνωση έγινε λίγο πριν το σόου της Apple
07 Σεπτεμβρίου 2022 00:18
Google: Κλείδωσε η ημερομηνία του νέου hardware event της για το Pixel 7

Σε μια ανακοίνωση που σίγουρα δεν είχε καθόλου τυχαίο timing, δηλαδή μόλις λίγες ώρες πριν το μεγάλο 'Far Out' event της Apple που θα φιλοξενήσει την αποκάλυψη του iPhone 14, η Google κάλεσε τους πάντες να συντονιστούν και στο δικό της hardware event.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο #MadeByGoogle σόου έχει δρομολογηθεί για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το εν λόγω event θα επικεντρωθεί στα νέα smartphones της Pixel 7 σειράς, καθώς και στο ολοκαίνουργιο smartwatch της Google, το Pixel Watch. Φυσικά, τόσο το νέο Pixel, όσο και το Pixel Watch έχουν ήδη επιβεβαιωθεί στο πρόσφατο I/O της Google, ωστόσο, η εταιρία θέλει να προετοιμάσει το έδαφος πριν την τελική κυκλοφορία μέσα στο φθινόπωρο, αποκαλύπτοντας τις υπόλοιπες πληροφορίες που δε γνωρίζουμε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ξέρουμε ότι τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα έρχονται με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, με τις κάμερές τους να φιλοξενούνται σε μια οριζόντια μεταλλική μπάρα που πάει από άκρη σε άκρη. Παράλληλα, αναμένεται να κάνουν χρήση του ολοκαίνουργιου Android 13, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και για άλλες συσκευές.

Ενδιαφέρον σίγουρα παρουσιάζει και το Pixel Watch, το οποίο θα είναι το πρώτο smartwatch που θα έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου από τη Google, παρόλο που η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην κατηγορία, ειδικότερα όσον αφορά το λογισμικό.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για τις ανακοινώσεις του #MadeByGoogle, καθώς και για οτιδήποτε προκύψει από το μεγάλο event της Apple.