Με την πρώτη OLED gaming οθόνη της Samsung δε χρειάζεστε PC ή κονσόλα για να παίξετε  

Μία νέα εποχή στις οθόνες

Με την πρώτη OLED gaming οθόνη της Samsung δε χρειάζεστε PC ή κονσόλα για να παίξετε

Η Samsung αποκάλυψε το πρώτο της OLED gaming monitor με την ονομασία Odyssey OLED G8. Σαν οθόνη είναι αρκετά εντυπωσιακή, αφού το OLED πάνελ των 34 ιντσών έχει ανάλυση 3.440x1.440 pixels, 175Hz ρυθμό ανανέωσης και κυρτότητα 1800R. Υποστηρίζει AMD FreeSync Premium, ρυθμίζεται σε ύψος και κλίση και έχει ενσωματωμένα στέρεο ηχεία 5W. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν RGB δακτύλιο που συγχρονίζεται στα χρώματα που παράγει η οθόνη την εκάστοτε στιγμή. Όσον αφορά τις θύρες, έχουμε Micro HDMI 2.1, Mini DisplayPort 1.4 και USB-C.

Αυτό που κάνει όμως την Odyssey OLED G8 να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες gaming οθόνες, είναι πως δε χρειάζεστε απαραίτητα ένα PC ή μία κονσόλα συνδεδεμένη για να παίξετε. Η οθόνη ενσωματώνει την Gaming Hub τεχνολογία που είδαμε στις πρόσφατες τηλεοράσεις της Samsung και επιτρέπει το gaming streaming από υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass, το NVIDIA GeForce Now και το Google Stadia. Το ίδιο χαρακτηριστικό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming media περιεχομένου από Netflix, Amazon Prime κ.α.

Πέρα από το game και video streaming, η OLED G8 δέχεται και φωνητικές εντολές μέσω της εφαρμογής SmartThings, για να ελέγχετε τις IoT συσκευές σας.

Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως διατεθεί προς αγορά παγκοσμίως στο τέταρτο τρίμηνο του 2022, ενώ η τιμή της παραμένει άγνωστη.

Ροη ειδησεων