Η Samsung επεκτείνει τις αναβαθμίσεις της για ένα παλαιότερο μοντέλο

Παρόλο που έχει παρέλθει το χρονικό όριο
11 Απριλίου 2024 09:52
Η Samsung επεκτείνει τις αναβαθμίσεις της για ένα παλαιότερο μοντέλο

Η Samsung προσφέρει ορισμένο χρόνο αναβαθμίσεων στα κινητά της, αλλά ορισμένες φορές κάνει την έκπληξη ανακοινώνοντας μία επέκταση για συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό έγινε και τώρα, με την εταιρία να ανακοινώνει επέκταση αναβαθμίσεων για τη σειρά Galaxy S20.

Τα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra δε λαμβάνουν πλέον μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο υποστήριξης. Ωστόσο η Samsung δεν εγκαταλείπει την υποστήριξή τους και ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει αναβαθμίσεις ασφαλείας όχι μηνιαία, αλλά κάθε τρεις μήνες. Παραμένει άγνωστο όμως το χρονικό διάστημα που θα συνεχίσει να λαμβάνει αναβαθμίσεις ασφαλείας η σειρά Galaxy S20.

Στη σειρά Galaxy S20 συμπεριλαμβάνεται και το Galaxy S20 FE, το οποίο συνεχίζει να λαμβάνει μηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας για λίγους μήνες ακόμα. Μένει να δούμε έπειτα αν θα μεταφερθεί και αυτό στη λίστα με τις συσκευές που θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε τρίμηνο ή θα τις σταματήσει επειδή έχει ολοκληρώσει τον τετραετή κύκλο υποστήριξης.