Η Galaxy AI έρχεται σε παλιότερες συσκευές της Samsung!

Στις αρχές του Μαΐου
15 Απριλίου 2024 16:52
Η Galaxy AI έρχεται σε παλιότερες συσκευές της Samsung!

Η Samsung έφερε μαζί με τα Galaxy S24 την Galaxy AI και στη συνέχεια έφερε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της στα Galaxy S23. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Galaxy AI θα καταφθάσει και σε παλιότερες συσκευές της εταιρίας, ενώ μάθαμε ότι αυτή τη στιγμή την έχουν περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες.

Η Samsung ενημέρωσε ότι η Galaxy AI θα κατέφθασε στις κορυφαίες συσκευές της που κυκλοφόρησαν το 2022, όπως είναι τα smartphones και αναδιπλούμενα τηλέφωνα, αλλά και τα tablets.

Η Galaxy AI θα είναι μέρος του One UI 6.1 και θα προσφέρει όλες τις λειτουργίες που απολαμβάνουν οι χρήστες των Galaxy S24 και S23, όπως είναι τα Circle to Search with Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion και AI-Generated Wallpaper. Έτσι, θα την λάβει η Galaxy S22 σειρά, αλλά και τα Z Fold4 και Flip4 foldable και Samsung Tab S8.

Να σας υπενθυμίσουμε, όμως, ότι η Galaxy AI δε θα είναι για πάντα δωρεάν, αφού η εταιρία έχει ενημερώσει ότι θα βρίσκεται σε δωρεάν μορφή μέχρι το τέλος του 2025. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν όλα τα χαρακτηριστικά θα είναι επί πληρωμή, αλλά ούτε πόσο θα κοστίζει η “premium” έκδοση της Galaxy AI.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Η Galaxy AI θα κυκλοφορήσει στις παλιότερες συσκευές μαζί με το One UI 6.1 στις αρχές του Μαΐου.