Η AMD θα είναι στη gamescom 2022 και οι φήμες φουντώνουν

Τι ετοιμάζει άραγε η εταιρία;
14 Αυγούστου 2022 16:34
Η AMD θα είναι στη gamescom 2022 και οι φήμες φουντώνουν

Όπως μόλις έγινε γνωστό, η AMD θα συμμετέχει στη gamescom 2022, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε μερικές ημέρες από τώρα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Sr. Developer Relations της AMD, Milosz Bialas, αποκάλυψε πως η εταιρία θα κάνει το ταξίδι στη Γερμανία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως η AMD θα έχει κάποιο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια νέα ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, εντός του 2022 η εταιρία αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο τις κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς της Radeon RX 7000 όσο και τους Ryzen 7000 επεξεργαστές της, φέρνοντας στο προσκήνιο τις νέες αρχιτεκτονικές RDNA 3 και Zen 4 αντίστοιχα. Μάλιστα, η gamescom έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν σχετικά launch events, αφού το 2018 η Nvidia είχε σηματοδοτήσει από τη γερμανική έκθεση την κυκλοφορία των RTX 2000 μοντέλων.

Ίσως τελικά οι φήμες πως η AMD σκοπεύει να παρουσιάσει τους Ryzen 7000 "Zen 4" CPUs στις 29 Αυγούστου, με την κυκλοφορία τους να ακολουθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, να είναι αληθινές... Θα το μάθουμε, όπως φαίνεται, σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live μια ημέρα νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου, το οποίο θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, των The Game Awards και Summer Game Fest.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το εν λόγω σόου θα κρατήσει περίπου δύο ώρες, με παρουσιάσεις περίπου 20 παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων το Sonic Frontiers, καθώς και το Return to Monkey Island.

Η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία και έτσι θα σας μεταφέρει ό,τι σκοπεύει να δείξει η AMD, καθώς και όλες ακόμη τις ανακοινώσεις, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η gaming έκθεση. Μπορείτε, λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, καθώς και στα διάφορα social media μας για περισσότερα.

Tags: