gamescom 2022: Εκτοξεύει το hype ο Geoff Keighley – 20 παιχνίδια θα έχει το σόου του

Νέες δηλώσεις
12 Αυγούστου 2022 20:50
gamescom 2022: Εκτοξεύει το hype ο Geoff Keighley – 20 παιχνίδια θα έχει το σόου του

Η αντίστροφη μέτρηση για τη gamescom 2022 έχει ξεκινήσει. Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live μια ημέρα νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου, το οποίο θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, των The Game Awards και Summer Game Fest. 

Μιας και απέχουμε πλέον μόλις μερικές ημέρες, ο Keighley ξεκίνησε να ανεβάζει το hype. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του σόου μίλησε σχετικά με όσα μπορούμε να περιμένουμε, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στα Spaces του Twitter. 

Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε πως το Gamescom Opening Night Live θα κρατήσει συνολικά περίπου δύο ώρες, φιλοξενώντας πάνω από 20 παιχνίδια. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Περισσότερα από 20 παιχνίδια θα βρίσκονται στη σκηνή: πρόκειται για ένα μεγάλο θέαμα. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς καλεσμένους που θα έρθουν στη Γερμανία για να βρεθούν μαζί μας στη σκηνή, έτσι ώστε να αποκαλύψουν τα παιχνίδια τους και να παρουσιάσουν νέο περιεχόμενο.

Μάλιστα, ο Keighley τόνισε πως ορισμένα παιχνίδια που έλειψαν από το Summer Game Fest θα εμφανιστούν στο Gamescom Opening Night Live. Συγκεκριμένα, πρόσθεσε: 

Θα έχουμε ένα συνδυασμό από παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, μαζί με έναν ικανοποιητικό αριθμό νέων αποκαλύψεων.

Θα έχουμε μερικά καλά πράγματα. Για την ώρα δεν έχουμε ανακοινώσει το line-up των εταιρειών που θα είναι εκεί, αλλά νομίζω ότι έχουμε μερικές ωραίες εκπλήξεις και πράγματα που ο κόσμος μάλλον δε θα περίμενε να είναι εκεί... Θα έχουμε πολλά παιχνίδια, με πάνω από 2 ώρες περιεχομένου για να σας δείξουμε, με gameplay πλάνα, trailers και ανακοινώσεις.
 

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία και έτσι θα σας μεταφέρει ό,τι υπάρχει στο σόου του Geoff, καθώς και όλες ακόμη τις ανακοινώσεις, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η gaming έκθεση.