Μάθαμε πότε θα δούμε ξανά το Return to Monkey Island 

Καθώς και το Goat Simulator 3
12 Αυγούστου 2022 21:51
Μάθαμε πότε θα δούμε ξανά το Return to Monkey Island 

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Geoff Keighley ξεκίνησε τη “μηχανή του hype” για το επερχόμενο σόου του, το Gamescom Opening Night Live που θα σηκώσει την αυλαία για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση στις 23 Αυγούστου. 

Έτσι, μιας και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ο γνωστός παρουσιαστής άρχισε τώρα να αποκαλύπτει σταδιακά το ρόστερ του event. Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, επιβεβαίωσε πως κατά τη διάρκεια του εν λόγω σόου θα δούμε ξανά το άκρως αναμενόμενο Return to Monkey Island

Συγκεκριμένα, ο Geoff υποσχέθηκε μια νέα ματιά, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα δούμε επι σκηνής και το θρύλο της gaming βιομηχανίας, Ron Gilbert. Ακολουθεί το σχετικό tweet του. 

 Πέρα από το Return to Monkey Island, ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως στο Gamescom Opening Night Live θα δούμε και το Goat Simulator 3, το οποίο είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο προηγούμενο σόου του, το Summer Game Fest και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. 

Παρακάτω θα βρείτε και το εν λόγω tweet. 

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία και έτσι θα σας μεταφέρει ό,τι υπάρχει στο σόου του Geoff, καθώς και όλες ακόμη τις ανακοινώσεις, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η gaming έκθεση.