YouTuber "επανεφηύρε" τον τροχό – Δείτε το viral βίντεο των 60 εκ. προβολών

Και το αποτέλεσμα έγινε ασύλληπτα viral
04 Ιουλίου 2022 12:10
YouTuber "επανεφηύρε" τον τροχό – Δείτε το viral βίντεο των 60 εκ. προβολών

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο YouTuber ‘The Q’ αποφάσισε να δώσει άλλο νόημα στην φράση «επανεφηύρε τον τροχό» και έκανε το θεωρητικά ακατόρθωτο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο The Q ανάρτησε προς τα τέλη του Ιουνίου ένα βίντεο με τίτλο ‘Απλά μαθηματικά ποδηλάτου: 0,5 х 2 = 1 τροχός’, το οποίο έγινε απόλυτα viral στο internet, μετρώντας πάνω από 61 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μερικές ώρες!

Σε αυτό, ένας ποδηλάτης φαίνεται να χτυπά ένα πεζοδρόμιο με τον μπροστά τροχό του ποδηλάτου του, ο οποίος διαλύεται. Αυτό καθιστά το χαλασμένο ποδήλατο ιδανικό για πειραματισμό, με τον YouTuber να το αποσυναρμολογεί και στη συνέχεια να του κάνει μερικές -ας πούμε- βελτιώσεις. Για παράδειγμα, το μήκος του έγινε μεγαλύτερο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης από τα πετάλια άλλαξε, για να εξυπηρετήσει τον πίσω τροχό, ο οποίος είναι πλέον χωρισμένος σε δύο ημικύκλια!

Τα οφέλη αυτής της προσέγγισης είναι αβέβαια, αλλά η ιδέα πίσω από το βίντεο δεν είναι η αντικατάσταση των παραδοσιακών ποδηλάτων. Αντιθέτως, αποτελεί μια επίδειξη του τί μπορεί να επιτευχθεί από έναν δημιουργικό μηχανικό. Είναι από τις περιπτώσεις, λοιπόν, που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το ομολογουμένως εντυπωσιακό κατασκεύασμα του YouTuber μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Tags: