Ξεχάστε το Samsung Pay γιατί έρχεται το Samsung Wallet  

Samsung Pay και Samsung Pass γίνονται ένα

Ξεχάστε το Samsung Pay γιατί έρχεται το Samsung Wallet

Η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Samsung Pay και το Samsung Pass θα συγχωνευθούν σε μία εφαρμογή, η οποία θα ονομάζεται Samsung Wallet. Κάποιοι χρήστες έχουν δει αυτή τη συγχώνευση ήδη στη Νότια Κορέα και τώρα πρόκειται να επεκταθεί στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Όπως αναφέρει η εταιρία, περισσότερες χώρες πρόκειται να προστεθούν μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και η Ελλάδα σε αυτή τη λίστα. Σε αυτό το Wallet -το οποίο μοιάζει με αυτό της Apple- θα μπορείτε να προσθέσετε κάρτες, συνδρομές και δωροκάρτες, καθώς και ψηφιακά κλειδιά, ταυτότητες, κάρτες υγείας και επιβίβασης, καθώς και ψηφιακά στοιχεία όπως blockchain πορτοφόλια.

Ωστόσο το ψηφιακό κλειδί στα αυτοκίνητα, θα λειτουργεί προς το παρόν μόνο σε επιλεγμένα αμάξια της BMW που κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2020, αλλά και σε αρκετά μοντέλα των Hyundai και Genesis του 2021.

Επίσης, το Wallet της Samsung θα υποστηρίζει το δίπλωμα οδήγησής σας και τις φοιτητικές ταυτότητές  σας, αλλά αργότερα. Τέλος, το Samsung Pass θα συνεχίσει να καλύπτει τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης και των ψηφιακών στοιχείων σας όπως τα κρυπτονομίσματα, κανονικά.