Το νέο “φθηνό” iPad θα έρθει με τον A14 Bionic και USB-C

Σύμφωνα με νέες διαρροές
15 Ιουνίου 2022 09:45
Το νέο “φθηνό” iPad θα έρθει με τον A14 Bionic και USB-C

Τα “φθηνά” και πιο απλά iPad της Apple ξεκινάνε από τα $329 αυτή τη στιγμή και τελευταία φορά, ανανεώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία νέα φήμη που αφορά το νέο, πιο οικονομικό μοντέλο της εταιρίας που θα έρθει και αυτό φέτος, λογικά προς το τέλος της χρονιάς.

Έτσι, σύμφωνα με το gsmarena, το νέο iPad θα έχει οθόνη Retina με ανάλυση 1640x2360, σαν αυτή του iPad Air δηλαδή, κάτι που σημαίνει ότι η διαγώνιός του θα αλλάξει και από 10,2 ίντσες θα είναι 10,9. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, το καλύτερα και αναβαθμισμένα χρώματα, καθώς και η υψηλή φωτεινότητα θα είναι χαρακτηριστικά που δε θα δείτε εδώ, μιας και θα παραμείνουν στα πιο ακριβά iPad μοντέλα.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως το νέο iPad θα έρθει εξοπλισμένο με τον A14 Bionic, με υποστήριξη 5G, ενώ δε θα έχει το κλασσικό lighting, μιας και η Apple θα αλλάξει τη θύρα σε USB-C. Αν ισχύει το τελευταίο, πλέον όλα τα νέα iPad θα έχουν το USB type C.

Δεν έγινε ακόμη γνωστό πότε θα παρουσιαστεί αυτό το νέο φτηνό iPad, αλλά εάν η ιστορία επαναληφθεί, τότε θα πρέπει να κάνει ντεμπούτο στην παρουσίαση του iPhone 14 το φθινόπωρο.

Tags: