H Apple ανακοίνωσε το νέο ‘Let loose’ event της

Και μάλλον ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει
23 Απριλίου 2024 18:08
H Apple ανακοίνωσε το νέο ‘Let loose’ event της

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πολύ ιδιαίτερου Vision Pro και η Apple ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο launch της. Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός tech κολοσσός ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για ένα “special Apple Event” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαΐου στις 5:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το apple.com και το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube.

Η εύλογη απορία είναι τι σκοπεύει να ανακοινώσει η Apple σε αυτό το σόου. To επίσημο poster αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως θα πρωταγωνιστήσουν τα νέας γενιάς iPad. Αναλυτικότερα, το μήλο της Apple σχηματίζεται από διάφορα χρώματα στο προωθητικό υλικό του ‘Let loose’ event, τα οποία είναι σα να ξεπηδούν από ένα Apple Pencil.

Λαμβάνοντας υπόψη και τις πρόσφατες φήμες, η αμερικανική εταιρία μάλλον θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των iPad Pro, με τα νέα μοντέλα να είναι εξοπλισμένα με εντυπωσιακές OLED οθόνες, το πανίσχυρο M3 chipset, φέρνοντας παράλληλα και πολλές ακόμη αλλαγές και βελτιώσεις. Η Apple ακούγεται πως έχει κάνει μεγάλες αλλαγές και σε όλα τα σχετικά περιφερειακά των iPad, ετοιμάζοντας ένα νέο Apple Pencil και ένα καλύτερο Magic Keyboard με κατασκευή από αλουμίνιο και μεγαλύτερο trackpad, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιάσει και κάποιο νέο iPad Air.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις που θα πραγματοποιήσει η Apple μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com.

Tags: