Ο Iron Man Robert Downey Jr. τρέλανε τα social media με τα μπλε μαλλιά του (ΦΩΤΟ)

Η “meta-MCU” εποχή του
06 Ιουνίου 2022 12:38
Ο Iron Man Robert Downey Jr. τρέλανε τα social media με τα μπλε μαλλιά του (ΦΩΤΟ)

Πριν χρόνια τον είδαμε και τον ακούσαμε στο επιτυχημένο Avengers: Endgame και πλέον ο Robert Downey Jr. ή αλλιώς Iron Man το διασκεδάζει στην “meta-MCU” εποχή του και αυτό φαίνεται. Ο διάσημος ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media του και πρόσφατα παρευρέθηκε στο Malibu ελέω του “Little League 2022”, αρκετά…αλλαγμένος.

Συγκεκριμένα, ο Robert Downey Jr. ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter με εκείνον και την γυναίκα του, την Susan. Ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση και συζητιέται τις τελευταίες ώρες, είναι το διαφορετικό λουκ του ηθοποιού, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις φωτογραφίες, έκανε τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του.

Ο 57χρονος ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις επίσημες εμφανίσεις του και πλέον φαίνεται πως διατηρεί ένα νέο στιλ με μπλε μαλλιά. Βέβαια, η selfie με τη γυναίκα του μετράει τώρα πάνω από 21.000 likes και 250 σχόλια στο Twitter, ενώ στο Instagram έχει περίπου 1,2 εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Robert Downey Jr. που συζητήθηκε στα social media:

Φυσικά, πολλοί fans σχολίασαν το νέο του λουκ και παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχόλια στην σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, ο "Iron Man" ετοιμάζει κάτι για το σύμπαν του θρυλικού Sherlock Holmes.