Η Google μπερδεύει τον κόσμο με τις αλλαγές που φέρνει στις εφαρμογές “Duo” και “Meet”

Τα νέα σχέδια της εταιρίας
03 Ιουνίου 2022 16:56
Η Google μπερδεύει τον κόσμο με τις αλλαγές που φέρνει στις εφαρμογές “Duo” και “Meet”

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε την Google να κάνει “merge” τις εφαρμογές της και αν πιστεύατε πως έχει τελειώσει η εταιρία με αυτό, κάνετε λάθος. Και αυτό γιατί ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συγχωνεύσει την εφαρμογή Meet με την εφαρμογή Duo. Μέχρι στιγμής, το Meet απευθυνόταν κυρίως σε επαγγελματίες, ενώ το Duo επικεντρωνόταν στις βιντεοκλήσεις, σαν το FaceTime της Apple.

Έτσι, από τις επόμενες εβδομάδες, η Google πρόκειται να προσθέσει όλες τις λειτουργίες του Meet μέσα στο Duo, ενώ στη συνέχεια, μέσα στο έτος, το Duo θα μετονομαστεί σε “Google Meet”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να είναι η μοναδική υπηρεσία της εταιρίας για βιντεοκλήσεις.

Το Duo θα διατηρήσει όλες τις υπάρχουσες λειτουργίες βιντεοκλήσεων ακόμη και με το νέο όνομά του. Αν είστε χρήστες του Duo, το ιστορικό συνομιλιών, οι επαφές και τα μηνύματά σας είναι ασφαλή, καθώς δε θα υπάρχει άλλη εφαρμογή, αφού μία μέρα πολύ απλά, θα δείτε ότι το Duo έχει μετονομαστεί σε “Meet” και έχει νέα χαρακτηριστικά.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εικονικά backgrounds για τις κλήσεις ή τα meeting σας, προγραμματισμό meeting, κοινή χρήση περιεχομένου, υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο, βιντεοκλήσεις με έως και 100 άτομα, βελτίωση στην κλήση με ακύρωση θορύβου και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Tags: