Διέρρευσαν τα specs των οθονών των Pixel 7  

Είναι αρκετά πανομοιότυπα με τα περσινά μοντέλα

Διέρρευσαν τα specs των οθονών των Pixel 7

Πριν μερικές εβδομάδες, η Google έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τα επερχόμενα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με το επόμενης γενιάς Tensor chip. Επιπροσθέτως, τα τηλέφωνα της εταιρίας θα έχουν έναν διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος, εκεί δηλαδή που φιλοξενεί τις κάμερές τους.

Τώρα, σύμφωνα με κάποιες διαρροές ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, όσον αφορά την οθόνη των νέων Pixel τηλεφώνων. Αυτές οι διαρροές λένε, λοιπόν, ότι το Pixel 7 θα έχει ένα πάνελ 1080x2400 στην ανάλυση και θα υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Από την άλλη, το Pro “αδερφάκι” του θα κυκλοφορήσει με μία οθόνη 1440x3120 και θα τρέχει με 120Hz στο refresh rate.

Ναι, καλά καταλάβατε, αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετά γνώριμοι καθώς είναι πανομοιότυποι με τα περσινά μοντέλα των Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το Android Open Source Project, όπου στο 9to5Google ανακάλυψαν ότι η Google δημιούργησε δύο νέα display drivers, το ένα με ετικέτα C10 και το άλλο P10. Η κωδική ονομασία του Pixel 7 είναι Cheetah (άρα "C"), ενώ του Pixel 7 Pro είναι Panther (άρα "P").

Η αναζήτηση στον κώδικα αποκαλύπτει επίσης ότι τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα έχουν στην πραγματικότητα τα ίδια πάνελ που κατασκευάζονται από τη Samsung, με αριθμούς μοντέλου S6E3FC3 και S6E3HC3, αντίστοιχα. Ωστόσο, η Google εργάζεται επίσης για την υποστήριξη ενός S6E3HC4, το οποίο μπορεί να είναι μια έκδοση νεότερης γενιάς του πάνελ του Pixel 6 Pro που θα μπορούσε να καταλήξει στο Pixel 7 Pro.

Έτσι, μιας και η ανάλυση και το refresh rate παραμένει ίδιο, οι αλλαγές που θα μπορούσε να κάνει η Google θα ήταν σίγουρα στην ποιότητα, τη φωτεινότητα, την κατανάλωση ενέργειες αλλά και άλλους συνδυασμούς που θα βελτίωναν την τελική εικόνα, σε σχέση με τα περσινά μοντέλα.

Η Google είχε δηλώσει:

Το Pixel 7 Pro από την άλλη θα φέρει τριπλές κάμερες που πρόκειται να "θέσουν ένα εντελώς νέο στάνταρ στη φωτογραφία, στην απόδοση και στο σχεδιασμό" όπως ανέφερε ο επικεφαλής του hardware της Google, Rick Osterloh.

Το λανσάρισμα των Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα.