Pixel 7 και 7 Pro: Η Google έδωσε μια κλεφτή ματιά στις νέες ναυαρχίδες της

Εξοπλισμένο με το επόμενης γενιάς Tensor chip και ένα διαφορετικό σχεδιασμό στη μπάρα της κάμερας
11 Μαΐου 2022 23:16
Pixel 7 και 7 Pro: Η Google έδωσε μια κλεφτή ματιά στις νέες ναυαρχίδες της

Η Google στο πλαίσιο του Google I/O 2022 θέλησε να δώσει και μια κλεφτή ματιά στις επόμενες ναυαρχίδες της, εκτός από το να ανακοινώσει το προσιτό Pixel 6A

Ανακοίνωσε ουσιαστικά τα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro παρουσιάζοντάς τα περιληπτικά με ένα teaser βίντεο και εικόνες, χωρίς όμως να μπαίνει σε λεπτομέρειες για αυτά, πολλούς μήνες πριν από την κυκλοφορία τους, όπως είχε κάνει και με τα Pixel 6. 

Από την πρώτη ματιά που έδωσε είδαμε την σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό της εμβληματικής "Pixel Bar" κάμερας, η οποία αντί για μια μαύρη λωρίδα πλέον είναι αλουμινένια και οι αισθητήρες ξεχωρίζουν. Στο Pixel 7 η λωρίδα της κάμερας θα είναι αλουμινένια, ενώ η πίσω όψη του θα είναι από ματ υφής γυαλί και θα φέρει δύο κάμερες. 

Το Pixel 7 Pro από την άλλη θα φέρει τριπλές κάμερες που πρόκειται να "θέσουν ένα εντελώς νέο στάνταρ στη φωτογραφία, στην απόδοση και στο σχεδιασμό" όπως ανέφερε ο επικεφαλής του hardware της Google, Rick Osterloh. 

Όσο για τα specs του, το μόνο που μάθαμε είναι πως και τα δύο θα έρχονται εξοπλισμένα με το επόμενης γενιάς Tensor SoC της Google, για καλύτερη απόδοση στην ΑΙ, τις προσωποποιημένες εμπειρίες, την φωτογραφία, το βίντεο και την ασφάλεια. Τέλος θα "τρέχει" με το Android 13 απευθείας από το κουτί του. 

Δείτε υλικό από τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro:

Το λανσάρισμα των Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα.