Σκάνδαλο $1.2 δισεκατομμυρίων από την Toshiba  
Παραιτήθηκε ύστερα από τις αποκαλύψεις ο CEO

Ο CEO και πρόεδρος της Toshiba, Hisao Tanaka παραιτήθηκε αφού η εταιρία είχε αναγγείλει ψευδή κέρδη $1.2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ίδιος μαζί με άλλα δύο στελέχη της εταιρίας ανέλαβαν τις ευθύνες για το σκάνδαλο της εταιρίας και παραιτήθηκαν, αφού μετά από έναν ανεξάρτητο έλεγχο προέκυψε πως η διοίκηση έλεγε ψέματα για τα κέρδη της εδώ και 6 χρόνια με σκοπό να φτάσει τους εταιρικούς στόχους που είχε θέσει.
Τέλος, στην διοίκηση της Toshiba θα επιστρέψουν παλαιότερα στελέχη τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα που θα αναλάβει τα ηνία της εταιρίας, ενώ η Toshiba εξετάζει την πώληση ιδιοκτησίας της με σκοπό να ανακάμψει οικονομικά.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα
Συνεχίζει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις η κόντρα
Δείτε το launch trailer
Τα ετερώνυμα αντιδρούν τον ερχόμενο Ιούνιο
Γεγονός το “Trolls Band Together“ που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα στις αίθουσες
Από τις αρχές του επόμενου έτους
Μια ακόμη αποκάλυψη χαρακτήρα για το ρόστερ μαχητών του Tekken 8
Καθοδόν η νέα έκδοση
Την ώρα που γίνεται συζήτηση για διάφορες spinoff ταινίες στο σύμπαν του John Wick
Συνεχίζει τη διάθεση νέων AI προϊόντων η εταιρία