Αφού έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, ο Musk ρωτάει αν θέλουμε edit button

Ο CEO του Twitter λέει πως η ψηφοφορία είναι κρίσιμη
05 Απριλίου 2022 09:28
Αφού έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, ο Musk ρωτάει αν θέλουμε edit button

Ο Elon Musk έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, εξαγοράζοντας το 10% των μετοχών του και απογειώνοντας την αξία του. Λίγες ώρες αργότερα, ρώτησε μέσω tweet αν οι χρήστες Twitter θέλουν ένα edit button. Μάλιστα στην ψηφοφορία έγραψε επίτηδες λάθος το ναι και το όχι με “yse” και “on”, με πολλούς να σκέφτονται πως πρόκειται απλά για πλάκα.

Ωστόσο τα πράγματα σοβάρεψαν, όταν το tweet του Musk το έκανε retweet ο CEO του Twitter, Parag Agrawal, τονίζοντας πως οι επιπτώσεις αυτής της δημοσκόπησης θα είναι σημαντικές και καλώντας τους χρήστες να ψηφίσουν προσεκτικά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ψήφοι διαμορφώνονται με 74% υπέρ του ναι. Όσο για τον τρόπο που θα λειτουργεί το edit button αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Musk όμως συμφώνησε με την πρόταση του γνωστού YouTuber Everyday Astronaut ο οποίος θέτει δύο προϋποθέσεις. Πρώτον να είναι διαθέσιμο το edit μόνο στα πρώτα 5-10 λεπτά της ανάρτησης και δεύτερον όταν γίνεται επεξεργασία ενός tweet, να υπάρχει ένα μικρό link που να δείχνει το edit. Έτσι θα υπάρχει ένα δημόσιο αρχείο αλλά θα επιτρέπει και στο δημιουργό να διορθώσει ένα απλό λάθος χωρίς να σταλεί ξανά ειδοποίηση για νέο tweet.