Έτσι θα μοιάζουν τα iPhone 14 της Apple - Νέες εικόνες

Σύμφωνα με νέα renders
17 Μαρτίου 2022 17:06
Έτσι θα μοιάζουν τα iPhone 14 της Apple - Νέες εικόνες

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τα νέα renders για το πως θα μοιάζουν τα νέα iPhone 14 της Apple. Αρχικά, όπως λένε διάφορες οι εν λόγω διαρροές, η 14 σειρά της εταιρίας δε θα είναι ακριβώς η ίδια, καθώς τα “Pro” μοντέλα δε θα έχουν notch.

Το τεχνολογικό site, 91Mobiles, με έδρα την Ινδία δημοσίευσε μια σειρά από renders που ισχυρίζεται ότι βασίζονται σε διαρροές εργοστασιακών εικόνων CAD του επερχόμενου iPhone 14 Pro της Apple. Ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max δε θα έχουν notch, αλλά δύο εγκοπές (pill & hole-punch σχεδιασμό) που θα φιλοξενούν την κάμερα και το Face ID.

Δείτε πως θα μοιάζει το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max:

Ωστόσο, το iPhone 14, το βασικό μοντέλο δηλαδή και το φημολογούμενο iPhone 14 Max, θα έχουν σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 13, δηλαδή με το notch που έχουν αυτή τη στιγμή τα τηλέφωνα της εταιρίας. Πριν λίγο, λοιπόν, κυκλοφόρησαν επίσης κάποια renders για την “απλή” iPhone 14 σειρά, από το MySmartPrice, το οποίο ισχυρίζεται πως αυτά τα renders τα πήρε από έναν insider της βιομηχανίας.

Δείτε πως θα μοιάζει το iPhone 14 και το iPhone 14 Max παρακάτω:

Η Apple έκανε μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στο iPhone 13 σε σύγκριση με το iPhone 12, με κύρια αλλαγή τη νέα διάταξη της κάμερας. Η διάταξη της διαγώνιας κάμερας από το iPhone 13 θα μεταφερθεί στο iPhone 14 χωρίς αλλαγές, σύμφωνα με τα αρχεία CAD. Το MySmartPrice σημειώνει, ωστόσο, ότι η κάμερα στο πίσω μέρος φαίνεται να "έχει λάβει μια μικρή ανανέωση και φαίνεται να έχει ένα πιο παχύ πλαίσιο γυαλιού στο περίβλημα".

Φυσικά, το αν θα ισχύουν όλα αυτά μένει να το δούμε αργότερα μέσα στο έτος.

Tags: