Truth Social: Η social media εφαρμογή του Trump σκαρφαλώνει στην κορυφή του App Store

Υπάρχει λίστα αναμονής
22 Φεβρουαρίου 2022 09:08
Truth Social: Η social media εφαρμογή του Trump σκαρφαλώνει στην κορυφή του App Store

Ανήμερα της γιορτής “Ημέρα του Προέδρου” στις ΗΠΑ, κυκλοφόρησε και η social media εφαρμογή την οποία είχε υποσχεθεί ο πρώην Πρόεδρος Donald Trump. Η Truth Social όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμη στο App Store της Apple και αμέσως σκαρφάλωσε στην κορυφή των δωρεάν εφαρμογών του App Store, ενώ εγκαταστάθηκε αυτόματα σε όσους την είχαν προπαραγγείλει. Αρκετοί χρήστες ανέφεραν δυσκολίες στη δημιουργία λογαριασμού ή τοποθετήθηκαν σε λίστα αναμονής.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης σας έχουμε βάλε σε λίστα αναμονής.

Να θυμίσουμε πως ο Donald Trump έχει αποκλειστεί από Twitter, Facebook και YouTube μετά τα γεγονότα του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου 2021. Ο πρώην Ρεπουμπλικάνος Αντιπρόσωπος Devin Nunes είναι πλέον επικεφαλής του Trump Media & Technology Group (TMTG) και συσπειρώνει έναν αυξανόμενο αριθμό τεχνολογικών εταιριών (Gettr, Parler, Rumble) οι οποίες αυτοχαρακτηρίζονται ως υπέρμαχοι της ελευθερίας λόγου, θέλοντας να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες που μπορεί να νομίζουν ότι οι απόψεις τους καταπιέζονται στις mainstream πλατφόρμες.

Ο στόχος μας είναι – και νομίζω θα τον πετύχουμε – να είμαστε πλήρως λειτουργικοί τουλάχιστον μέσα στις ΗΠΑ μέχρι τα τέλη Μαρτίου. – Devin Nunes