Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον νεαρό Donald Trump στην βιογραφική του ταινία

Ο σταρ της Marvel στον πιο προκλητικό ρόλο της καριέρας του
30 Νοεμβρίου 2023 13:26
Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον νεαρό Donald Trump στην βιογραφική του ταινία

Στα χολιγουντιανά νέα που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο απρόσμενα είναι το casting του πρωταγωνιστή για την ταινία "The Apprentice" του σκηνοθέτη Ali Abbasi (Holy Spider, The Last of Us HBO), η οποία θα αποτελέσει την βιογραφική ταινία του Ντόναλτ Τραμπ. 

Και ποιος θα παίξει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και μεγιστάνα του real estate; Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline αυτός θα είναι ο Sebastian Stan (Σεμπάστιαν Σταν), που οι περισσότεροι θα γνωρίζουν από την θητεία του στο MCU και τις ταινίες της Marvel Studios ως "Bucky Barnes aka Winter Soldier". Ο Stan όμως τελευταία σημείωσε τεράστια επιτυχία σε πιο ρεαλιστικά κινηματογραφικά μονοπάτια χάρις το ρόλο του "Tommy Lee" στην σειρά "Pam & Tommy" του Hulu/Disney+ για την οποία απέσπασε υποψηφιότητα στα Emmy και τις Χρυσές Σφαίρες. 

Μαζί του στο cast θα συναντήσουμε τον βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Jeremy Strong ή αλλιώς "Kendall Roy" του "Succession",  ο οποίος θα υποδυθεί τον Roy Kohn, έμπιστο δικηγόρο του Trump, καθώς και την υποψήφια για Όσκαρ, Maria Bakalova (Borat 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3), στο ρόλο της πρώτης συζύγου του Trump, Ivana, συμπληρώνοντας έτσι την δυνατή πρωταγωνιστική τριπλέτα. Τα γυρίσματα του "The Apprentice" ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα. 

Ο βραβευμένος στις Κάννες Ιρανός σκηνοθέτης σκοπεύει με την νέα του ταινία να εξερευνήσει την εξουσία και την φιλοδοξία, σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης, εν μέσω των προσπαθειών του Trump να χτίσει την αυτοκρατορία ακινήτων του στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '70 και του '80, ενώ παράλληλα θα σκαλίσει και την σχέση του με τον διαβόητο δικηγόρο Roy Cohn. Πρόκειται για μια ιστορία μέντορα-μαθητή που θα καταγράψει την απαρχή μιας μεγάλης αμερικανικής δυναστείας.