Πρώτη ματιά στον αγνώριστο Sebastian Stan ως Donald Trump

Ο σταρ των ταινιών της Marvel μεταμορφώνεται στη νεαρή βερσιόν του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ
05 Δεκεμβρίου 2023 13:15
Πρώτη ματιά στον αγνώριστο Sebastian Stan ως Donald Trump

O Σεμπάστιαν Σταν (Sebastian Stan) απαθανατίστηκε για πρώτη φορά από τους παπαράτσι, μεταμορφωμένος ως νεαρός Ντόναλντ Τραμπ για τις ανάγκες της ταινίας "The Apprentice" σε σκηνοθεσία του Ali Abbasi (Holy Spider, The Last of Us HBO).

Στις πρώτες αυτές φωτογραφίες ο φακός πέτυχε τον ηθοποιό των Marvel ταινιών, του "I Tonya" και της σειράς "Pam & Tommy", με το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί οριακά αγνώριστο να τρώει ένα σάντουιτς και να πίνει αναψυκτικό καθισμένος σε ένα παγκάκι. Να αναφέρουμε ότι η βιογραφική ταινία του Trump θα εξιστορήσει την άνοδό του στον κόσμο του real estate της Νέας Υόρκης στις δεκαετίες του '70 και του '80. 

Μαζί με τον Stan στο cast θα συναντήσουμε τον βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Jeremy Strong ή αλλιώς "Kendall Roy" του "Succession",  ο οποίος θα υποδυθεί τον Roy Kohn, έμπιστο δικηγόρο του Trump, καθώς και την υποψήφια για Όσκαρ, Maria Bakalova (Borat 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3), στο ρόλο της πρώτης συζύγου του Trump, Ivana, συμπληρώνοντας έτσι την δυνατή πρωταγωνιστική τριπλέτα. Τα γυρίσματα του "The Apprentice" έχουν αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες. 

Δείτε τις φωτογραφίες του Sebastian Stan ως Donald Trump 

Ο βραβευμένος στις Κάννες Ιρανός σκηνοθέτης, Ali Abbasi, σκοπεύει με την νέα του ταινία να εξερευνήσει την εξουσία και την φιλοδοξία, σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης, εν μέσω των προσπαθειών του Trump να χτίσει την αυτοκρατορία ακινήτων του στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '70 και του '80, ενώ παράλληλα θα σκαλίσει και την σχέση του με τον διαβόητο δικηγόρο Roy Cohn.

Πρόκειται για μια ιστορία μέντορα-μαθητή που θα καταγράψει την απαρχή μιας μεγάλης αμερικανικής δυναστείας.