Τελικά η Microsoft θα φέρει τα 3D emojis στα Windows 11

Αυτά που είχαν κυκλοφορήσει είναι προσωρινά
31 Ιανουαρίου 2022 14:35
Τελικά η Microsoft θα φέρει τα 3D emojis στα Windows 11

Τον περασμένο Νοέμβριο σας ενημερώσαμε πως τελικά η Microsoft δεν έφερε τα 3D emojis που είχε υποσχεθεί, καθώς τελευταία στιγμή κυκλοφόρησαν άλλα, παράξενα εικονίδια. Ωστόσο, ο Nando Costa, ο οποίος δουλεύει στην εταιρία ως σχεδιαστής, επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι η εταιρία εξακολουθεί να δουλεύει στα νέα emojis των Windows 11.

Αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο linkedin, ο οποίος ανάρτησε σχετικά με τη νέα κατεύθυνση της Microsoft για τα emoji της, περιγράφοντας με λεπτομέρεια την ώθηση της εταιρίας προς τα 3D μοντέλα. Ο Costa απάντησε σε ένα tweet, στο οποίο είχε ερωτηθεί αν τα 3D emojis θα φτάσουν στα Windows 11. Εκείνος έδωσε την απάντηση πως η εταιρία δουλεύει ακόμα πάνω σε αυτά, αν και δεν είπε πότε ακριβώς να τα περιμένουμε.

Επιπροσθέτως, ο Costa μετέφερε πως τα τρισδιάστατα emojis της Microsoft θα φέρουν πολλά χαρακτηριστικά, αφού θα υπάρχουν πρόσωπα με ρυτίδες και πολλά στιλ μαλλιών. Μάλιστα, τα 3D εικονίδια θα εμφανίζονται σε εφαρμογές όπως το Skype και το Microsoft Teams και πως ορισμένα από αυτά εμπνεύστηκαν από τη σημερινή πραγματικότητα και τους χώρους εργασίας.

Η Microsoft χρησιμοποίησε εργαλεία όπως το Adobe Illustrator, το Maxon's Cinema 4D, το Figma, το Font Lab και άλλα για να δημιουργήσει τα τρισδιάστατα emoji της.