Τα ειδικά iPhone 13 της Caviar έχουν χρυσό “QR” και κοστίζουν $35.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τιμές ξεκινούν από τα $6K
19 Ιανουαρίου 2022 14:06
Τα ειδικά iPhone 13 της Caviar έχουν χρυσό “QR” και κοστίζουν $35.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σήμερον ημέραν με αυτά που γίνονται με την πανδημία πρέπει να δείχνετε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ώστε να εισέλθετε σε καταστήματα, σε εστιατόρια και άλλα μέσα. Η Caviar είπε να μην μείνει άπραγη και γι΄αυτό ανακοίνωσε τρεις διαφορετικές iPhone 13 Pro και Pro Max προτάσεις, που εκτός από χρυσό των 15 καρατίων, έχουν στο πίσω μέρος και ένα χρυσό QR κωδικό, ώστε να γίνει "ευκολότερη η ζωή σας".

Η Caviar προσφέρει πλέον μια νέα συλλογή προϊόντων “Digital Signature”, στα οποία υπάρχει ένας QR κωδικός από καθαρό χρυσό 18 καρατίων, στο πίσω μέρος των ειδικών iPhone 13 Pro και Pro Max. Αυτή η σειρά προϊόντων αποτελείται από τρία επίπεδα πολυτελείας.

Η φθηνότερη είναι μια Apple iPhone 13 Pro/Pro Max Black Card συσκευή με σατέν PVD τιτάνιο, στο οποίο μόνο ο κωδικός QR είναι χρυσός. Το δεύτερο επίπεδο είναι το QR Matrix, που έχει μερικές χρυσές πινελιές και είναι φυσικά εμπνευσμένο από την ταινία The Matrix Ressurections, ενώ η πιο ακριβή επιλογή είναι η “Golden Card” που είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από χρυσό.

Η αρχική τιμή της “Black Card” ξεκινάει από $6,220, ενώ η πλήρως χρυσή συσκευή φτάνει τα $35,000 για τις εκδόσεις των 128GB, ενώ αν επιλέξετε το 1TB στο Max μοντέλο, η τιμή ανεβαίνει κατά $1000.