Το Apple Vision Pro της Caviar κοστίζει $40.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει χρυσό 18 καρατιών
03 Ιουλίου 2023 09:54
Το Apple Vision Pro της Caviar κοστίζει $40.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Caviar επιστρέφει με ένα ακόμα προϊόν εξωφρενικής αξίας. Αυτή τη φορά, ο λόγος για το Apple Vision Pro, το νέο headset μικτής πραγματικότητας της Apple το οποίο έχει επενδυθεί με χρυσό 18 καρατιών. Εμπνευσμένο από τις μάσκες σκι της Gucci και τα flip-up γυαλιά του Tom Ford, το Apple Vision Pro Caviar Edition ή CVR Edition, χαρακτηρίζεται ως “η αποκορύφωση της τεχνολογίας και του στυλ”.

Η συσκευή διαθέτει πάνω από 1.5 κιλό χρυσού 18 καρατιών, ενώ το headband είναι από δέρμα Connolly το οποίο βρίσκουμε στις Rolls-Royce.

Το Vision Pro διαθέτει μία λειτουργία που ονομάζεται EyeSight, στην οποία το γυαλί μπροστά φαίνεται να γίνεται διάφανο αποκαλύπτοντας τα ματιά του χρήστη όταν κάποιος τον πλησιάζει. Στην πραγματικότητα οι εσωτερικές κάμερες του Vision Pro προβάλουν τα μάτια σας ψηφιακά στην εξωτερική οθόνη της συσκευής. Η Caviar αποφάσισε να προσθέσει τη μάσκα για να δώσει μία επιπλέον ιδιωτικότητα στους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να βλέπουν αυτόν που είναι μπροστά τους, χωρίς όμως να φαίνονται τα μάτια τους.

Το κανονικό Apple Vision Pro λοιπόν μπορεί να κοστίζει $3.499, ωστόσο η έκδοση της Caviar εκτόξευσε την τιμή του στα $39.900! Η Caviar θα κατασκευάσει μόλις 24 τέτοια headsets και η κυκλοφορία τους αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο του 2024.