Μαντέψτε πόσο κοστίζει το χρυσό Apple Watch 7 της Caviar (ΦΩΤΟ)

Νέες προτάσεις από την εταιρία
31 Μαΐου 2022 11:00
Μαντέψτε πόσο κοστίζει το χρυσό Apple Watch 7 της Caviar (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν η Apple δεν κυκλοφορεί πλέον χρυσό Apple Watch; Η Caviar φαίνεται πως έχει την -ακριβή- λύση για εκείνους που ψάχνουν κάτι πιο premium. Συγκεκριμένα, η Caviar κυκλοφόρησε διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch Series 7, με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και φυσικά υψηλή τιμή.

Η πρώτη σειρά είναι εμπνευσμένη από το έργο του Gustave Young, ενός διάσημου και έρχεται με την ονομασία “Moon”, με την “Night” έκδοση να ξεκινά από τα $3,260. Αυτή η έκδοση είναι καλυμμένο σε λευκό μπρούτζο και έχει μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Αν θελήσετε να το αποκτήσετε, όμως, θα πρέπει να βιαστείτε καθώς είναι αρκετά limited με μόνο 99 τεμάχια. Από την άλλη, υπάρχει και το “Gold Moon”, το οποίο κοστίζει περίπου $26.000 με χρυσό 18 καρατιών και λουράκι από δέρμα κροκόδειλου, αλλά σε καφέ χρωματισμό.

Εν συνεχεία, η Caviar έχει ετοιμάσει τα “Rivets” δύο ρολόγια που έρχονται με ιδιαίτερη εμφάνιση από τιτάνιο με μαύρη επίστρωση από PVD. Επιπροσθέτως, έχουμε και τις εκδόσεις “Line” και “Flame”, αλλά έχουν διακοσμητικά μοτίβα χαραγμένα με λέιζερ και κοστίζουν περίπου $3000.