Η Caviar έπαθε...Barbie, με τηλέφωνα αξίας €7.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ακολουθεί τα trends
22 Αυγούστου 2023 10:01
Η Caviar έπαθε...Barbie, με τηλέφωνα αξίας €7.000 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το φαινόμενο της Barbie σαρώνει τον κόσμο και η Caviar, η γνωστή εταιρία πολυτελούς διακόσμησης κινητών, αποκάλυψε τη νέα συλλογή της την οποία ονόμασε #Barbiecore. Αποκάλυψε λοιπόν τρεις συσκευές οι οποίες έρχονται στα χρώματα της Barbie, διακοσμημένα με χρυσό και πολύτιμα πετράδια.

Το Samsung Galaxy Z Flip5 έρχεται με το σώμα του καλυμμένο από ροζ χρυσό 24 καρατιών, με 49 αστραφτερά ρουμπίνια να διακοσμούν το τακούνι της περίφημης γόβας-στιλέτο. Έχει μάλιστα και ένα ροζ pom-pom, όπως ακριβώς και η γόβα στην πιο δημοφιλή σκηνή της ταινίας.

Το ακυκλοφόρητο ακόμα iPhone 15 Pro και Pro Max, διαθέτει χρυσό 24 καρατιών στο πλαίσιο των καμερών, στο πλαίσιο του τηλεφώνου, ενώ κάτω η γόβα-στιλέτο είναι και αυτή χρυσή. Το χρυσό στο πλαίσιο της κάμερας διακοσμούν και 61 κρύσταλλοι Swarovski. Το ροζ δέρμα είναι από αλιγάτορα, ενώ ένα γούρι με το logo της Caviar έχει επένδυση ροζ χρυσού 24 καρατιών.

Τέλος, υπάρχει ένα Apple Watch Series 9 με custom σώμα από 316L ατσάλι, επικαλυμμένο με Rose Gold PVD επίστρωση. Χρυσό είναι το περιστρεφόμενο κουμπί, οι βίδες και ο μηχανισμός κλειδώματος. Το λουράκι είναι σιλικόνης με ροζ χρώμα.

Και οι τρεις συσκευές θα έχουν περιορισμένη κυκλοφορία με μόλις 99 κομμάτια έκαστος. Το Apple Watch κοστίζει €1.660, το Galaxy Z Flip5 ξεκινάει από τα €7.490 και το iPhone 15 Pro από τα $7.990.