Μαντέψτε πόσο κοστίζει το ιδιαίτερο iPhone 14 Pro της Caviar – Έχει ένα Rolex στο πίσω μέρος

Εμπνευσμένο από το supercar του Malcolm Campbell
31 Οκτωβρίου 2022 13:47
Μαντέψτε πόσο κοστίζει το ιδιαίτερο iPhone 14 Pro της Caviar – Έχει ένα Rolex στο πίσω μέρος

Η Caviar, η οποία είναι γνωστή για τα custom και πανάκριβα προϊόντα της, δημιούργησε ένα iPhone 14 Pro (και iPhone 14 Pro Max), το οποίο έχει στο πίσω μέρος ένα ρολόι Rolex Daytona και ζητάει σχεδόν 135.000 δολάρια, από εκείνους που ενδιαφέρονται.

Πρόκειται για μία συσκευή που όμοιά της μάλλον δεν έχετε ξαναδεί, με την τιμή να ανεβαίνει κατά πολύ αν κάποιος θελήσει τις εκδόσεις με τα 512GB ή 1TB, για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Το design είναι ιδιαίτερο, με χρυσές λεπτομέρειες 18 καρατίων και εμπνευσμένο design από το Blue Bird supercar του Malcolm Campbell.

Οι δηλώσεις της Caviar είναι οι εξής:

Το Rolex είναι το τέλειο ρολόι για όσους στοχεύουν ψηλά και προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι φυσικό ότι μια από τις πιο θρυλικές συλλογές της Rolex – η Daytona – είναι αφιερωμένη στους αγώνες και σχεδιάστηκε για επαγγελματίες οδηγούς. Οι τεχνίτες στην Caviar προσπαθούν επίσης να ξεπεράσουν τα δικά τους επιτεύγματα.

Αυτή τη φορά, ο στόχος ήταν ένα εντυπωσιακό iPhone 14 Pro, με ένα ρολόι Rolex ενσωματωμένο στο πίσω μέρος. Το Golden Roxel Daytona είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του. Και τώρα συνδυάζεται με το πιο πρόσφατο smartphone της Apple. Πρόκειται για ένα αξιομνημόνευτό έργο.

Το τηλέφωνο βρίσκεται διαθέσιμο εδώ και λίγες εβδομάδες και έχουν μείνει λίγα τεμάχια διαθέσιμα. Μπορείτε να βρείτε αυτό το iPhone 14 Pro πατώντας εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το custom iPhone 14 της Caviar:

Το πιο «φθηνό» iPhone 14 της Caviar κοστίζει $133,670. Αν κάποιος επιλέξει μεγαλύτερο χώρο, ή το Pro Max μοντέλο, τότε η τιμή αγγίζει τα $135,420.

Tags: