Η Adidas έβγαλε $22 εκατομμύρια σε ένα απόγευμα από τα NFTs της

Ανάρπαστο το πρώτο βήμα της εταιρίας στο metaverse
18 Δεκεμβρίου 2021 11:29
Η Adidas έβγαλε $22 εκατομμύρια σε ένα απόγευμα από τα NFTs της

Τρομερά πετυχημένη φαίνεται πως ήταν η πρώτη απόπειρα της Adidas με τα NFTs, αφού τα ταμεία της εταιρίας γέμισαν με $22 εκατομμύρια σε λίγες ώρες. Αναλυτικότερα, όπως σας ενημερώσαμε, το πρώτο βήμα της πασίγνωστης κατασκευάστριας αθλητικών ειδών στο metaverse ήταν η δημιουργία ενός αποκλειστικού κλαμπ για τους κατόχους των NFTs, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν στη συνέχεια αποκλειστικά Adidas αντικείμενα που δε θα πωλούνται πουθενά αλλού.

Η Adidas, λοιπόν, κυκλοφόρησε στην αγορά 30.000 Into the Metaverse NFTs χθες, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Πέρα από 380 που κράτησε η εταιρία για μελλοντικά της events, όλα τα NFTs εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Η αρχική τους τιμή ήταν 0.2 ETH ή 783 δολάρια και εφόσον πουλήθηκαν 29,620 NFTs, αυτό σημαίνει πως τα ταμεία της Adidas γέμισαν με πάνω από $22 εκατομμύρια σε ένα απόγευμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του Ethereum είναι αρκετά ασταθής τις τελευταίες ημέρες, οπότε ο ακριβής υπολογισμός είναι κάπως δύσκολος, αλλά ανεξαρτήτως το ποσό παραμένει εντυπωσιακό. Μάλιστα, για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η Adidas θα βγάζει χρήματα και από τις μελλοντικές μεταπωλήσεις, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα πρέπει να προετοιμάσει τα τσουβάλια, αφού ήδη τα NFTs της κοστίζουν από $1,715 έως και $3,500 το ένα στην πλατφόρμα OpenSea.

Όπως δηλώνει και η ίδια η Adidas, “αυτή είναι μόνο η αρχή”. Για την ιστορία, πρόσφατα σας ενημερώσαμε και για τα επερχόμενα ψηφιακά NFT παπούτσια της Nike, περισσότερα για τα οποία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.