Η Adidas φέρνει τα φουτουριστικά παπούτσια του Cyberpunk 2077

Διέρρευσαν από έναν συλλέκτη
28 Σεπτεμβρίου 2020 13:42
Η Adidas φέρνει τα φουτουριστικά παπούτσια του Cyberpunk 2077

Όπως φαίνεται, οι fans του Cyberpunk 2077, εκτός από τις διάφορες συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν και τα αντίστοιχα tie-in sneakers. Τα παπούτσια αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, είναι φτιαγμένα από την Adidas και ανήκουν στη σειρά Adidas x9000l4 Boosts.

Τα χρώματα ταιριάζουν τέλεια στην αισθητική του Cyberpunk 2077, με το φωτεινό κίτρινο λογότυπο του παιχνιδιού σε ένα μαύρο φόντο, με μερικές μοβ ανταύγειες που γοητεύουν. Την αποκάλυψη, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έκανε ένας χρήστης του Instagram, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Sneaker/Sample Specialist/Collector» με το ψευδώνυμο @Solebyjc's.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Look: adidas x9000l4 boost x CyberPunk ⚡️🎮👾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓙𝓒® (@solebyjc) στις 21 Σεπ, 2020 στις 6:52 πμ PDT

Τα θεματικά για video games παπούτσια δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την τις εταιρίες αθλητικών,  αφού στο παρελθόν η ίδια η Adidas έχει ξαναφτιάξει παπούτσια με θέμα τα Pokemon, ενώ η Puma είχε ζευγάρια για τα Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy κ.ο.κ.

Όπως φημολογείται, τα Adidas x9000l4 Boost x Cyberpunk 2077 sneakers θα είναι διαθέσιμα για αγορά κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την CD Projekt Red ή την Adidas λάβετε την εν λόγω πληροφορία με επιφυλακτικότητα.