Αυτό το εικονικό NFT γιοτ πουλήθηκε για $650.000 στο metaverse (ΒΙΝΤΕΟ)  

Έχει και τζακούζι...

Αυτό το εικονικό NFT γιοτ πουλήθηκε για $650.000 στο metaverse (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει ακόμα τι είναι τα NFTs και το metaverse, μερικοί επενδύουν βαριά σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μετά το metaverse οικόπεδο που πωλήθηκε για $2.4 εκατομμύρια έρχεται ακόμα μία είδηση για ένα εξωφρενικό ποσό που ξοδεύτηκε για την απόκτηση ενός εικονικού αντικειμένου που δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο.

Ο λόγος για ένα γιοτ το οποίο αγοράστηκε ως NFT στην τιμή των $650.000. Ονομάζεται The Metaflower Super Mega Yacht και αποτελεί τμήμα του The Sandbox, ενός metaverse παιχνιδιού το οποίο αποτελείται από 100 ιδιωτικά νησιά, τα οποία με τη σειρά τους έχουν πωληθεί σε παίκτες όπως αγοράζει κανείς ένα κομμάτι γης στην πραγματική ζωή. Είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στο metaverse, ενώ υπάρχουν συνεργασίες με brands και καλλιτέχνες όπως οι Adidas, Atari, Binance, Snoop Dogg, DeadMau5 και άλλοι.

Το NFT γιοτ αγοράστηκε έναντι 149 ETH, με την ισοδύναμη τιμή τη στιγμή της συναλλαγής να είναι $650.000.Το γιοτ έχει τέσσερα επίπεδα, δύο ελικοδρόμια, τζακούζι και πίστα χορού.

Ροη ειδησεων