Μεγάλοι επενδυτές πίσω από το ρεκόρ του Bitcoin στα $23.000 

Προβλέψεις ακόμα και για $400.000

Μεγάλοι επενδυτές πίσω από το ρεκόρ του Bitcoin στα $23.000

Μία τεράστια άνοδο έχει καταγράψει το Bitcoin τις τελευταίες μέρες, φτάνοντας ακόμα και τα $23.000, καταγράφοντας νέο ιστορικό ρεκόρ. Όπως αναφέρει η Chainalysis, για την αύξηση αυτή ευθύνονται μεγάλοι επενδυτές της Wall Street οι οποίοι αγόρασαν τουλάχιστον 1.000 bitcoins (αξίας $23 εκατομμυρίων), έχοντας λογαριασμούς ανοιχτούς λιγότερο από ένα χρόνο. Συνολικά, οδήγησαν σταδιακά την αύξηση της ζήτησης στα σημερινά επίπεδα, αγοράζοντας μισό εκατομμύριο bitcoins ($11.5 δισεκατομμύρια) τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο ρόλος των θεσμικών επενδυτών γίνεται ξεκάθαρος στα δεδομένα πλέον. Η ζήτηση αυξάνεται από επενδυτές στη Βόρεια Αμερική. – Philip Gradwell, επικεφαλής οικονομολόγος στην Chainalysis

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Bloomberg, ο Scott Minerd της Guggenheim Investments, αποκάλυψε πως πιστεύει ότι η σπανιότητα του Bitcoin σε συνδυασμό με το “ξέφρενο τύπωμα χρήματος” από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό των ΗΠΑ, θα οδηγήσει την αξία του Bitcoin ακόμα και στα $400.000.

Οι βασικές μας προβλέψεις δείχνουν πως το Bitcoin θα κοστίζει περίπου $400.000. Βασίζονται στην σπανιότητα και στη σχετική αξία πραγμάτων όπως ο χρυσός ως ποσοστό του ΑΕΠ. Οπότε, το Bitcoin έχει πολλά χαρακτηριστικά του χρυσού και ταυτόχρονα έχει ασυνήθιστη αξία όσον αφορά τις συναλλαγές.

0 σχολια