Ο πολυτελέστατος 4Κ προτζέκτορας της Samsung είναι η all-in-one λύση για το σαλόνι σας

Το νέο μέλος της ντιζαϊνάτης "Lifestyle" σειράς προϊόντων
02 Σεπτεμβρίου 2020 14:03
Ο πολυτελέστατος 4Κ προτζέκτορας της Samsung είναι η all-in-one λύση για το σαλόνι σας

H Samsung ανακοίνωσε την νεότερη high-end συσκευή ψυχαγωγίας της, ονόματι The Premiere, η οποία εντάσσεται στην ευρύτερη "Lifestyle" σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει συσκευές με γνώμονα τον εξεζητημένο σχεδιασμό, όπως οι τηλεοράσεις-πίνακες "Serif", "Frame" και "Sero" αλλά και η "Terrace" που είναι σχεδιασμένη για εξωτερικούς χώρους όπως τον κήπο ή την αυλή σας. 

Το "Premiere" είναι ένας ντιζαϊνάτος 4Κ προτζέκτορας εξαιρετικά μικρής εμβέλειας (short-throw τύπου) που σκοπό έχει να ταιριάξει απόλυτα με το σαλόνι σας, χωρίς να μοιάζει σαν μια συσκευή τεχνολογίας παρά ένα έπιπλο. Παρουσιάζεται επίσης σαν μια εναλλακτική στις QLED τηλεοράσεις όπου εστιάζει κυρίως η εταιρία. 

Ο προτζέκτορας αυτός μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από έναν τοίχο ή ένα πανί σε απόσταση μερικών εκατοστών και να προσφέρει μια απροβλημάτιστη εμπειρία θέασης. Επίσης, επειδή προορίζεται για το σαλόνι αποτελεί και μια all-in-one λύση οπότε ενσωματώνει πανίσχυρα woofer και την Acoustic Beam virtual surround τεχνολογία της Samsung, που βρίσκουμε στις ηχόμπαρές της. 

Ο "Premiere" θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα. Πρώτον, το LSP9T με μέγεθος προβολής έως και 130" ίντσες και ανώτατο επίπεδο φωτισμού τα 2.800 ANSI lumens καθώς αποτελεί την τον "πρώτο προτζέκτορα του κόσμου με HDR10+ πιστοποίηση και τριπλή laser τεχνολογία." Και δεύτερον το LSP7T που προσφέρει λίγο μικρότερο μέγεθος προβολής στις 120 ίντσες. Και οι δύο αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη προς τα τέλη του έτους, σε αδιευκρίνιστη ακόμα τιμή. 

 

Tags: