Το Πεντάγωνο διαθέτει "εξωγήινα σκάφη που δεν κατασκευάστηκαν στη Γη"

Θα αποκαλυφθούν σύντομα πληροφορίες
25 Ιουλίου 2020 10:55
Το Πεντάγωνο διαθέτει "εξωγήινα σκάφη που δεν κατασκευάστηκαν στη Γη"

Λίγες εβδομάδες μετά την αναφορά του Ναυτικού των ΗΠΑ για θεάσεις UFO από πιλότους και την αποκάλυψη των στοιχείων μήνες πριν από τους New York Times, η εφημερίδα επιστρέφει με ένα νέο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα του αμερικανικού Πενταγώνου, το οποίο αναλύει διάφορες συναντήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών με Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Σύμφωνα με τους Times λοιπόν, η μονάδα UFO της κυβέρνησης ανήκει στο Office of Naval Intelligence και ασχολείται με “απόρρητα θέματα”, αν και η ύπαρξη της ίδιας της μονάδας δεν είναι απόρρητη. Ονομάζεται Unidentified Aerial Phenomenon Task Force και έχει σκοπό να τυποποίησει τη συλλογή και τις αναφορές θεάσεων UAVs και να αποκαλύπτει δημόσια μερικά από τα ευρήματά της δύο φορές το χρόνο.

Πέρα από τις ανησυχίες των Αμερικανών πως κάποια ξένη δύναμη μπορεί να έχει κάνει ένα τέτοιο τεχνολογικό άλμα, η αδυναμία μας να ανιχνεύσουμε την προέλευση αυτών των θεάσεων στον πλανήτη μας, κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την αναφορά των Times. Ο Harry Reid, πρώην Γερουσιαστής της Nevada ο οποίος ξεκίνησε το αρχικό πρόγραμμα UFO, πιστεύει πως “πτώσεις σκαφών από άλλους κόσμους έχουν συμβεί και τα υλικά που διασώσαμε έχουν μελετηθεί μυστικά επί δεκαετίες, συχνά από εταιρίες αεροδιαστημικής υπό κυβερνητικά συμβόλαια”.

Αφού το μελέτησα αυτό, κατέληξα στο συμπέρασμα μετά από αναφορές, πως υπάρχουν πραγματικά υλικά τα οποία η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας είχαν στην κατοχή τους.

Ο αστροφυσικός Eric Davis που συμμετείχε ως σύμβουλος το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου από το 2007, δήλωσε στους Times πως αφού εξέτασε συγκεκριμένα υλικά, κατέληξε στο συμπέρασμα πως “δε θα μπορούσαμε να τα κατασκευάσουμε οι ίδιοι” και ενημέρωσε ο ίδιος μία υπηρεσία του Υπουργείου Αμύνης το Μάρτιο για ανάκτηση υλικών από “εξωγήινα σκάφη που δεν κατασκευάστηκαν στη Γη”.