Το Discord θέλει να αποβάλει την ταμπέλα του gaming

Για να συμπεριλάβει περισσότερους χρήστες
01 Ιουλίου 2020 10:12
Το Discord θέλει να αποβάλει την ταμπέλα του gaming

Το Discord προχωράει σε ένα rebranding για να αποστασιοποιηθεί από την ταυτότητα που το γνώρισε ο κόσμος, ως μία εφαρμογή επικοινωνίας δηλαδή για gamers. Μέσω ενός post που δημοσίευσε, η εταιρία ανακοίνωσε πως προχωράει σε αλλαγές που θα κάνουν το Discord πιο φιλικό προς όλους, όπου ο καθένας θα μπορεί να δημιουργεί το δικό του chat server και να συνομιλεί με τους φίλους του, ανεξαρτήτως αν αφορά το gaming ή όχι.

Τα games έφεραν πολλούς από εσάς στην πλατφόρμα και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτό. Καθώς ο χρόνος περνούσε, πολλοί συνειδητοποιήσατε και ζητήσατε απλά ένα μέρος σχεδιασμένο για να αράζετε και να μιλάτε από την άνεση των δικών σας κοινοτήτων και των φίλων σας. Θέλατε ένα μέρος να έχετε ειλικρινείς συζητήσεις και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους, είτε για να πείτε τα νέα σας, είτε για να μάθετε κάτι, είτε για να μοιραστείτε ιδέες. Ένα μέρος όπου εσείς και ο κόσμος σας θα μπορεί να ανήκει πραγματικά. Ήρθατε σε εμάς και είπατε πως το Dicord είναι αυτό το μέρος. Και εκατομμύρια από εσάς ήδη το νιώθατε σαν το σπίτι σας.

Πρακτικά το Discord θα κάνει πιο εύκολο να στήσει κάποιος ένα chat server, ενώ θα υπάρχουν λιγότερες αναφορές στο gaming για να μπορούν όλοι να συμμετέχουν. Η ασφάλεια του χρήστη θα μπει επίσης στο επίκεντρο, με έμφαση στην αποβολή “υποστηρικτών λευκής υπεροχής, ρατσιστών και άλλους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Discord για κακό σκοπό”.

Σχεδιάσαμε το Discord για να συνομιλείτε. Δεν υπάρχει ατελείωτο scrolling, δεν υπάρχει news feed, δεν υπάρχει ανίχνευση των likes. Κανένας αλγόριθμος δεν αποφασίζει τι “πρέπει” να δείτε.

Το Discord διόρθωσε εκατοντάδες bugs, αύξησε τη χωρητικότητα φωνής και video κατά 200% και άνοιξε καινούριο website.